Widok
Ekspert Nestle. Bardzo proszę o nie cytowanie haseł reklamowych.
Jeśli napisałem, że nie jednokrotnie moje głosowanie nie zostało zliczone to jest to jednoznaczne. Napisałem do pana o kłopotach dwa tygodnie
po ogłoszeniu plebiscytu. Do dzisiaj brak odpowiedzi.
Ja rozumiem, że rynek handlu jest agresywny i bezwzględny.
Jednak są mimo wszystko pewne granice przyzwoitości.
Nestle wciągnęło "Całą Polskę" w parszywą propagandową prowokację.
Czy spodziewa się pan takimi metodami budować wizerunek korporacji
Nestle? Jeśli tak to życzę powodzenia.
Jeśli napisałem, że nie jednokrotnie moje głosowanie nie zostało zliczone to jest to jednoznaczne. Napisałem do pana o kłopotach dwa tygodnie
po ogłoszeniu plebiscytu. Do dzisiaj brak odpowiedzi.
Ja rozumiem, że rynek handlu jest agresywny i bezwzględny.
Jednak są mimo wszystko pewne granice przyzwoitości.
Nestle wciągnęło "Całą Polskę" w parszywą propagandową prowokację.
Czy spodziewa się pan takimi metodami budować wizerunek korporacji
Nestle? Jeśli tak to życzę powodzenia.
Luty, zapewniamy, że wszystkie głosy zliczają się prawidłowo. Przypominamy, że głosy można oddawać codziennie, dlatego warto nieustannie aktywizować mieszkańców i sympatyków danej gminy.
Ekspert.Nestlé
---
Ekspert.Nestlé, odpowiada na pytania konsumentów związane działalnością firmy Nestlé. Zapraszam do dyskusji lub bezpośredniego kontaktu.
Ekspert.Nestlé
---
Ekspert.Nestlé, odpowiada na pytania konsumentów związane działalnością firmy Nestlé. Zapraszam do dyskusji lub bezpośredniego kontaktu.
Całe to głosowanie to farsa. Pewnie tak samo jak produkty Nestle.
Przypomina mi to walkę z terminatowem bez szczęśliwego zakończenia.
Mimo wszystko oddaję regularnie głosy.
Co prawda nie zawsze są zaliczane przez automat zgłoszeniowy.
Pewnie jest "zapracowany" zliczaniem pusto-głosów.
Przynajmniej mam czyste sumienie że nie sprzedałem własnej godności.
Martwi mnie jedynie to, że za 50tys można tak nisku upaść.
Dobre stare przysłowie mówi, że lepiej z mądrym stracić niż z głupim
zyskać.
Przypomina mi to walkę z terminatowem bez szczęśliwego zakończenia.
Mimo wszystko oddaję regularnie głosy.
Co prawda nie zawsze są zaliczane przez automat zgłoszeniowy.
Pewnie jest "zapracowany" zliczaniem pusto-głosów.
Przynajmniej mam czyste sumienie że nie sprzedałem własnej godności.
Martwi mnie jedynie to, że za 50tys można tak nisku upaść.
Dobre stare przysłowie mówi, że lepiej z mądrym stracić niż z głupim
zyskać.
Luk, na daną lokalizację mogą oddać głos nie tylko mieszkańcy danej gminy. Istnieje możliwość zdobycia dużej ilości głosów, jeśli mieszkańcy i sympatycy danej gminy są mocno zaangażowani. Gminy promują swoje lokalizacje i takie wsparcie komunikacyjne może mieć realny wpływ na wyniki aktywacji. Zachęcamy do aktywizowania mieszkańców i przypominania, że głosy można oddawać codziennie!
Ekspert.Nestlé
---
Ekspert.Nestlé
---
Czyżby w Baninie nie było żadnego informatyka, który poradziłby sobie z programem do głosowania????? Codziennie poświęcam 10 min na głosowanie , przypominam znajomym w pracy i rodzinie, ale widząc mały postęp odechciewa się. Czy w Baninie naprawdę tak trudno o jedność, ludzie przecież to dla naszego dobra, mobilizujmy się bo czas ucieka i ciężko nam będzie dogonić Miłoradź z ich 111061 głosami !
... bo mają kasę za wyświetlenia ich strony. Szkoda, że tego typu konkursy, zamiast mobilizować do autentycznej aktywizacji ludności miast, powodują kombinowanie i oszustwa. W mojej miejscowości mieszkańcy grali uczciwie, jednakże zniechęceni 'nienaturalnym' przyrostem liczby głosów u miast przodujących, postanowili zrezygnować. Z automatem się nie wygra...
ppp. możesz dokładniej wytłumaczyć mi tą instrukcję?
mam curla, ale nie pokazuje mi meta tagów jak o to pytam i nie mogę wziąć csrf-tokena. Potem curl krzyczy, że nie rozumie czym jest id i csrf (csrf wziąłem sobie z przeglądarki z kodu - wiem, że on się zmienia i w curlu będzie inny, no ale spróbowałem).
z pętelką sobie poradzę bez problemu - potem zostaje jeszcze sprawa odbioru tych maili.
poświęciłbym się i pogłosował tym sposobem, (bo póki co mamy niecałe 1500 głosów...) - o ile jest taka możliwość żebyśmy dostali tą siłownię. Każdy kombinuje.
byłoby miło jak byś mi to rozszerzył : zneedyss@gmail.com
mam curla, ale nie pokazuje mi meta tagów jak o to pytam i nie mogę wziąć csrf-tokena. Potem curl krzyczy, że nie rozumie czym jest id i csrf (csrf wziąłem sobie z przeglądarki z kodu - wiem, że on się zmienia i w curlu będzie inny, no ale spróbowałem).
z pętelką sobie poradzę bez problemu - potem zostaje jeszcze sprawa odbioru tych maili.
poświęciłbym się i pogłosował tym sposobem, (bo póki co mamy niecałe 1500 głosów...) - o ile jest taka możliwość żebyśmy dostali tą siłownię. Każdy kombinuje.
byłoby miło jak byś mi to rozszerzył : zneedyss@gmail.com