Widok

NESTLE PORUSZA POLSKĘ

https://www.nestleporusza.pl/glosowanie/banino#lokalizacja476
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
X
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
https://www.nestleporusza.pl/glosowanie/Banino

Głosujcie Ludziska. Przyda się w naszym Baninie siłownia pod chmurką! ;-)

Trzeba potwierdzić swój głos klikając w link w wiadomości, którą otrzymujemy na podanego przez nas maila..

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ekspert Nestle. Bardzo proszę o nie cytowanie haseł reklamowych.
Jeśli napisałem, że nie jednokrotnie moje głosowanie nie zostało zliczone to jest to jednoznaczne. Napisałem do pana o kłopotach dwa tygodnie
po ogłoszeniu plebiscytu. Do dzisiaj brak odpowiedzi.
Ja rozumiem, że rynek handlu jest agresywny i bezwzględny.
Jednak są mimo wszystko pewne granice przyzwoitości.
Nestle wciągnęło "Całą Polskę" w parszywą propagandową prowokację.
Czy spodziewa się pan takimi metodami budować wizerunek korporacji
Nestle? Jeśli tak to życzę powodzenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Luty, zapewniamy, że wszystkie głosy zliczają się prawidłowo. Przypominamy, że głosy można oddawać codziennie, dlatego warto nieustannie aktywizować mieszkańców i sympatyków danej gminy.

Ekspert.Nestlé
---
Ekspert.Nestlé, odpowiada na pytania konsumentów związane działalnością firmy Nestlé. Zapraszam do dyskusji lub bezpośredniego kontaktu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Całe to głosowanie to farsa. Pewnie tak samo jak produkty Nestle.
Przypomina mi to walkę z terminatowem bez szczęśliwego zakończenia.
Mimo wszystko oddaję regularnie głosy.
Co prawda nie zawsze są zaliczane przez automat zgłoszeniowy.
Pewnie jest "zapracowany" zliczaniem pusto-głosów.
Przynajmniej mam czyste sumienie że nie sprzedałem własnej godności.
Martwi mnie jedynie to, że za 50tys można tak nisku upaść.
Dobre stare przysłowie mówi, że lepiej z mądrym stracić niż z głupim
zyskać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam. Nie jestem jeszcze mieszkańcem Paniówek, lecz każdego dnia wraz z życzliwymi znajomymi-sympatykami Paniówek oddaję wytrwale głosy z każdego adresu e-mail, którym dysponuję. Pozdrawiam Sympatyków Paniówek z Katowic, Gliwic, Zabrza i okolic ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Już widzę te ponad 500 tysięcy sympatyków 2.3 tysięcznej miejscowości. Oczywiście. Kilku sprytnych, znających się na informatyce i głosujące boty. Nestle jak widać ma to gdzieś, to ja ich zbojkotuje. Zamiast Gerberów kupię dziecku produkty konkurencji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Luk, na daną lokalizację mogą oddać głos nie tylko mieszkańcy danej gminy. Istnieje możliwość zdobycia dużej ilości głosów, jeśli mieszkańcy i sympatycy danej gminy są mocno zaangażowani. Gminy promują swoje lokalizacje i takie wsparcie komunikacyjne może mieć realny wpływ na wyniki aktywacji. Zachęcamy do aktywizowania mieszkańców i przypominania, że głosy można oddawać codziennie!

Ekspert.Nestlé
---
Ekspert.Nestlé, odpowiada na pytania konsumentów związane działalnością firmy Nestlé. Zapraszam do dyskusji lub bezpośredniego kontaktu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
niektore miejscowosci przesadzaja... np. Paniówki 597152 głosów, a 2297 mieszkańców
https://pl.wikipedia.org/wiki/Pani%C3%B3wki

mi sie odechciało bo widać, nestle ma to w d*pie. dba tylko o reklame.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja również głosuję na kilka maili :) ale jaak widzę postęp to mi się odechciewa, wierzę jednak, że nasze głosy nie zmarnują się
Czyżby w Baninie nie było żadnego informatyka, który poradziłby sobie z programem do głosowania????? Codziennie poświęcam 10 min na głosowanie , przypominam znajomym w pracy i rodzinie, ale widząc mały postęp odechciewa się. Czy w Baninie naprawdę tak trudno o jedność, ludzie przecież to dla naszego dobra, mobilizujmy się bo czas ucieka i ciężko nam będzie dogonić Miłoradź z ich 111061 głosami !
Automaty Miłoradzu i Dzierzgonia toczą zażartą walkę o zwycięstwo ;) Sądząc po wynikach, w większości (wszystkich?) województw zostały odpalone maszyny głosujące...
Kasę za wyświetlenie? A w jakim systemie? Nie widzę tam AdSens, nie widzę, żadnych reklam. Nie mają żadnej korzyści ze sztucznie generowanego ruchu.
dlatego kolega powinien pomóc nam odpalić program tym sposobem, niech mają kasę za kliknięcia, my byśmy mieli siłownię..
... bo mają kasę za wyświetlenia ich strony. Szkoda, że tego typu konkursy, zamiast mobilizować do autentycznej aktywizacji ludności miast, powodują kombinowanie i oszustwa. W mojej miejscowości mieszkańcy grali uczciwie, jednakże zniechęceni 'nienaturalnym' przyrostem liczby głosów u miast przodujących, postanowili zrezygnować. Z automatem się nie wygra...
Koleżanka dzwoniła do nich na skargę to nawet nie wiedzieli co to 10 minute mail... pani przez telefon powiedziała jej, ze dla nich licza sie tylko klikniecia.
Głosuję systematycznie z jednego adresu. Nie po raz pierwszy mój głos
nie został dodany. Śledzę postępy i wzrosty liderów. W tym samym czasie
na kontach wyraźnie lepiej zasilanych przyrost jest rzędu 500-800 jednostek.
Jak widać czas na reklamację.
ppp. możesz dokładniej wytłumaczyć mi tą instrukcję?
mam curla, ale nie pokazuje mi meta tagów jak o to pytam i nie mogę wziąć csrf-tokena. Potem curl krzyczy, że nie rozumie czym jest id i csrf (csrf wziąłem sobie z przeglądarki z kodu - wiem, że on się zmienia i w curlu będzie inny, no ale spróbowałem).

z pętelką sobie poradzę bez problemu - potem zostaje jeszcze sprawa odbioru tych maili.

poświęciłbym się i pogłosował tym sposobem, (bo póki co mamy niecałe 1500 głosów...) - o ile jest taka możliwość żebyśmy dostali tą siłownię. Każdy kombinuje.

byłoby miło jak byś mi to rozszerzył : zneedyss@gmail.com
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
rowniez jestem za uczciwym glosowaniem, niech inni sie ciesza z oszustwa.
ja jestem za uczciwym głosowaniem tylko niech ktoś napisze list "papierowy" z reklamacją - jak wspomniałam - od kogoś Ważnego z Banina

Inne tematy z forum Banino

Nowy proboszcz (12 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

do góry