Widok
To nie są sztuczki hackerskie, do żadnego włamania/przełamania zabezpieczeń nie dochodzi :) To raczej spryt.
W sumie w 2-3 godziny bym napisał taki program co sam zakłada konta mejlowe, wpisuje email i klika w linki aktywacyjne, bo tutaj nawet nie ma captchy do przepisania - ale jak mówiłem, nie lubię oszukiwać.
W sumie w 2-3 godziny bym napisał taki program co sam zakłada konta mejlowe, wpisuje email i klika w linki aktywacyjne, bo tutaj nawet nie ma captchy do przepisania - ale jak mówiłem, nie lubię oszukiwać.
ja codziennie poświęcam 5 minut i klikam z 10 maili swoich córki męża firmowych, blogowych. Ja chcę grać uczciwie. Widać inni (bo też nie wierzę w Miłoradzki sukces).
Pamiętam kiedyś głosowanie na "osobistość roku" gminy sulęczyno gdzie jeden z kandydatów miał ustawiony taki automat. Było kilka zgłoszeń i organizator konkursu nie zaliczył "oszukanych" głosów. Może i tu trzeba pisać "donosić" :)
Pamiętam kiedyś głosowanie na "osobistość roku" gminy sulęczyno gdzie jeden z kandydatów miał ustawiony taki automat. Było kilka zgłoszeń i organizator konkursu nie zaliczył "oszukanych" głosów. Może i tu trzeba pisać "donosić" :)
Można zrobić automat który tylko pokazuje captche i je przepisujesz i też będzie 5-10 głosów na minutę. Tylko komu się chce marnować kilka(naście) godzin na pisanie kodu do tego. Nie chcemy być chyba oszustami? A jeśli oni oszukują, to na pewno uda się tego dowieść.
Btw. jeśli macie konto w gmailu, to po nazwie użytkownika można dodawać dowolny ciąg znaków po znaku +, oraz dowolnie wstawiać kropkę, a i tak poczta dojdzie do was :)
Np.
us.er@gmail.com == user@gmail.com
user+cokolwiek@gmail.com == user@gmail.com
use.r+jeszczeinny@gmail.com == user@gmail.com
:)
Btw. jeśli macie konto w gmailu, to po nazwie użytkownika można dodawać dowolny ciąg znaków po znaku +, oraz dowolnie wstawiać kropkę, a i tak poczta dojdzie do was :)
Np.
us.er@gmail.com == user@gmail.com
user+cokolwiek@gmail.com == user@gmail.com
use.r+jeszczeinny@gmail.com == user@gmail.com
:)