Widok
NIE IDZCIE TAM!!!
Przychylam sie do zdania ze te pozytywne opinie nie wiadomo skad sie biora. Moze schab by tam był odbry?
Niepolecam, sczegolnie jak chcecie kogos zabrac i sie nie tłumaczyc pozniej "wiesz ja tu pierwszy raz tez bylem wydawalo sie ze okej restauracja itp." a to BARAK-uda poprostu z zarciem podłym. Jedznie nic lepsze niz w "chatach goralskich" nastawianych co kawalek wzdłuz polskich drog w ktorych nie polcam jesc tak i tu niepolecam. Niesmacznie tzn potrawy bez smaku, prasnie podane, bez polotu i poprostu niesmaczne w szczegolnosci warkocz z trzech rodzajów ryb czy Baramundi (egzotyczna nazwa nie wiem czy nie zmyslona) ciagnaca skora i mdłe jakby wymoczone w gorcej wodzie uprzednio by rozmrozic w szybki spsosob zamrozone filety z TESCO choc nie wiem czy nie obraze teraz TESCO w sumie. No i LEDWO cieple ble. Gdzie min.UWybralem sie do BARK-udy by sprawdzic jak tam jest sadzac ze bedzie lepiej niz w Tawernie orłowskiej ale sie przleiczyłem. Ryby podane z gumowymi ziemniakami (w menu nazywaja sie pieczone) Skora na filecie ciagnaca. Ryby bez smaku niesolone bez przypraw z kilogramem mrchwi gotowanej polane bułką tartą podane jak w garkuchni kolonijnej!!! i dotego 3 rodzaje
Niepolecam, sczegolnie jak chcecie kogos zabrac i sie nie tłumaczyc pozniej "wiesz ja tu pierwszy raz tez bylem wydawalo sie ze okej restauracja itp." a to BARAK-uda poprostu z zarciem podłym. Jedznie nic lepsze niz w "chatach goralskich" nastawianych co kawalek wzdłuz polskich drog w ktorych nie polcam jesc tak i tu niepolecam. Niesmacznie tzn potrawy bez smaku, prasnie podane, bez polotu i poprostu niesmaczne w szczegolnosci warkocz z trzech rodzajów ryb czy Baramundi (egzotyczna nazwa nie wiem czy nie zmyslona) ciagnaca skora i mdłe jakby wymoczone w gorcej wodzie uprzednio by rozmrozic w szybki spsosob zamrozone filety z TESCO choc nie wiem czy nie obraze teraz TESCO w sumie. No i LEDWO cieple ble. Gdzie min.UWybralem sie do BARK-udy by sprawdzic jak tam jest sadzac ze bedzie lepiej niz w Tawernie orłowskiej ale sie przleiczyłem. Ryby podane z gumowymi ziemniakami (w menu nazywaja sie pieczone) Skora na filecie ciagnaca. Ryby bez smaku niesolone bez przypraw z kilogramem mrchwi gotowanej polane bułką tartą podane jak w garkuchni kolonijnej!!! i dotego 3 rodzaje
Moja ocena
Barracuda
kategoria: Restauracje
obsługa: 3
menu: -
jakość potraw: 2
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
3.0
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Jak widać każdy może pisać ,nawet osoba która za cel postawiła sobie nie ocenianie, a obrażanie naszej restauracji.Pomijając fakt że sam tekst jest prawie nieczytelny ze względu na ilość błędów ortograficznych i składniowych, co może tylko świadczyć o pośpiechu i tym że nie tylko "Nieważny Klient" konsumował " podłe żarcie" ,ale również że spożywał chłodzące napoje, niekoniecznie bezprocentowe.Tylko zastanawia mnie dlaczego Szanowni Moderatorzy Trójmiasta .Pl dopuszczają takie wpisy bo niewielu tu konstruktywnej oceny ,a więcej chęci pokazania swoich oratorskich umiejętności.Na szczęście już niedługo, bo Barracuda znika z Portalu na znak protestu przeciw jakiejkolwiek zdrowej reakcji ze strony moderatorów.Wszystkich naszych Gości zapraszamy do umieszczania opini na naszej stronie www.barracuda.net.pl.