Widok
NIE PODPISUJCIE UMOWY Z JARSAT
W zeszłym roku podpisałem z naciągaczami umowę na 1 rok. Po roku stwierdziłem że jednak to jest porażka mojego życia i chce ją rozwiązać. Utwierdzony (przez instalatora) iż moja umowa po roku przedłuża się automatycznie na czas nieokreślony. Dowiaduję się że została ona owszem przedłużona ale na 1 kolejny rok. Tak więc wyprowadzam się z tego adresu a muszę płacić. Żałosne za grosz wyrozumiałości.
Moja ocena
Jarsat
kategoria: Dostawcy internetu
obsługa: 1
oferta: 1
jakość usług: 1
awaryjność: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
dokładnie to oszuści i naciągacze w dodatku nie stać ich na jakąś miłą obsługę w ich biurze siedzi taka okropna ok 30letnia baba ani to ładne ani mądre nic nie potrafi powiedzieć co i jak i dlaczego tylko odsyła do regulaminu który jest bezprawny i pisany na kolanie pewnie przez równie urodziwy zarząd co ta pani w biurze obsługi
Odsyłają mnie za każdy m razem do regulaminu. Dobrze wszystko OK ale czy regulaminu nie ustanawia się po to ... dla ludzi. W tej firmie nie!!
Więc wracając do tematu sprawę konsultowałem z służbami które mają na celu radzenie sobie z takimi podstępnymi zagraniami, również utwierdzają mnie w wierze lepiej poświęcić godzinę na czytanie UMOWY a niżeli dać się złapać w pułapkę.
Dziękuję za uwagę oraz proszę o rozwagę
sugeruję na czytanie umów z VECTRA podobno ich przejmują
Więc wracając do tematu sprawę konsultowałem z służbami które mają na celu radzenie sobie z takimi podstępnymi zagraniami, również utwierdzają mnie w wierze lepiej poświęcić godzinę na czytanie UMOWY a niżeli dać się złapać w pułapkę.
Dziękuję za uwagę oraz proszę o rozwagę
sugeruję na czytanie umów z VECTRA podobno ich przejmują
Mam podobny problem, ale mam też prawo korzystania z regulaminu przez nich napisanego i tu jest punkt który musieli wpisać ale nie wygodny dla nich a mianowicie odpowiedzialność za wszelkiego rodzaju usterki, błędy w dostarczaniu sygnału oraz brak reakcji z ich strony na wskazane problemy przez Abonenta i to wystarczy aby zarwać umowę z ich winy i nie ponieść żadnych kosztów, oczywiście będą próbowali straszyć, ale nie dajcie się zastraszyć.
W przypadku pytań piszcie na e2rd-gd@wp.pl postaram się pomóc, jest jeszcze jeden haczyk ale to już nie na forum.
W przypadku pytań piszcie na e2rd-gd@wp.pl postaram się pomóc, jest jeszcze jeden haczyk ale to już nie na forum.
Kopiuj wklej..
Ją się dziwię czemu nikt nie pomyśli o UOKiKu tylko tu żale wylewa, tym bardziej, że nie ma co liczyć na więcej niż kopiuj wklej.
To ja coś wkleję zatem bo widzę, że sprawa podobna.
Numer wpisu: 4441 Data wyroku: 2013-01-28 "SpeedTEL" spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Sierpcu "W przypadku umowy zawartej naczas określony, zostaje ona automatycznie przedłużona na okres 24 m-cy, zgodnie z obowiązującą promocją i cennikiem w dniu przedłużenia umowy, o ile Abonent nie wyrazi innego oświadczenia woli w terminie 60 dni (dwumiesięcznym) przed terminem wygaśnięcia umowy zawartej na czas określony zgodnie z zapisami niniejszego regulaminu i umowy" (§ 10 pkt 8 regulaminu).
Można na stronie UOKiKu spokojnie to wyszukać.
Ją się dziwię czemu nikt nie pomyśli o UOKiKu tylko tu żale wylewa, tym bardziej, że nie ma co liczyć na więcej niż kopiuj wklej.
To ja coś wkleję zatem bo widzę, że sprawa podobna.
Numer wpisu: 4441 Data wyroku: 2013-01-28 "SpeedTEL" spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Sierpcu "W przypadku umowy zawartej naczas określony, zostaje ona automatycznie przedłużona na okres 24 m-cy, zgodnie z obowiązującą promocją i cennikiem w dniu przedłużenia umowy, o ile Abonent nie wyrazi innego oświadczenia woli w terminie 60 dni (dwumiesięcznym) przed terminem wygaśnięcia umowy zawartej na czas określony zgodnie z zapisami niniejszego regulaminu i umowy" (§ 10 pkt 8 regulaminu).
Można na stronie UOKiKu spokojnie to wyszukać.
Popieram
Ja też zostałam tak potraktowana i mam zapłacić 2000zł ponieważ wyprowadzam się z mieszkania, a umowa przedłużyła się z automatu na kolejne 2 lata. Oczywiście żadnej informacji, nowej umowy, aneksu.
FIRMA TRAGEDIA!!!!!
Jak macie możliwość uciekajcie, jak macie zamiar nie podpisujcie!!!!!
Jakość usług tragiczna
FIRMA TRAGEDIA!!!!!
Jak macie możliwość uciekajcie, jak macie zamiar nie podpisujcie!!!!!
Jakość usług tragiczna