Widok
NIE POLECAM!!! CHAMSTWO I OSZUSTWO!!
Kupiłam kupon na Grouponie. Bardzo niemiły kontakt, utrudniony, jak chciałam dokonać rezerwacji to dostałam maila zwrotnego dopiero po 7 dniach od pierwszego wysłania zgłoszenia (potem wysłałam jeszcze 4), przez telefon nic nie można ustalić i zarezerwować. Na stronie Groupona termin realizacji zajęć był dłuższy niż faktycznie można było zajęcia odbyć - klienci byli wprowadzani w błąd. Zrealizowano mój kupon bez ustalenia ze mną terminów zajęć, kupon został wykorzystany a ja z usługi nie skorzystałam - zostałam okradziona. Poprzez kontakt mailowy byłam obrażana i straszona sądem - takiego chamstwa i zwracania się w wulgarny sposób do klienta NIGDY jeszcze nie doświadczyłam!! Osoba, która do mnie w niekulturalny sposób pisała nie podpisywała się imieniem i nazwiskiem tylko nazwą firmy. Zdecydowanie NIE polecam!! Niech się Państwo zastanowią czy chcą mieć niepotrzebne problemy i stresy z powodu chęci pójścia na basen
Moja ocena
Argonaut
kategoria: Nauka pływania
poziom nauczania: 1
klimat: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
właśnie w tym problem, że klienci groupona byli wprowadzani w błąd! na stronie groupona usługa ważna była do 30 czerwca, a basen zamykano 18 czerwca :) sprzedawano karnety chociaż nie mogły być one w już pełni zrealizowane... Czy to niby nie oszustwo i kradzież!? Ja również chodziłam na lekcje pływania wcześniej i byłam zadowolona, ale po tym incydencie zdecydowanie już nigdy nie skorzystam z usług tej firmy. Osoba (nie wiem kto to bo podpisać się nie miała odwagi), która ma kontakt z klientami zdecydowanie nie nadaje się do kontaktu z ludźmi - grozi, obraża i pisze w niekulturalny sposób całkowicie bezpodstawnie. Tak więc jeżeli ktoś chce mieć nieprzyjemności i lubi się kłócić to polecam!
GROUPON nie dla i.......ów
Jak widać czytać każdy możne trochę lepiej lub trochę gorzej ...
Groupon ten jest WAŻNY do 30.06.14 to znaczy to że do 30.06.14r można go kupić , na rejestrację Groupona firma ma 14 dni , rejestracja tylko drogą e-mail...
nie ma możliwości telefonicznej rejestracji ..tak podano w warunkach Groupona
terminy są podane na stronie internetowej , kalendarz zajęć też znajduje się u nich na tej że stronie...wszystko jasne .
Kupiłam Groupon na zajęcia 8 wejść i wysłałam na podany adres kody mojego grouponu ...po 2 dnach otrzymałam e-maiia z godzinami do wyboru.
Wybrałam dzień i godzinę i wysłałam ...po 2 dniach otrzymałam informację e-mailem o rezerwacji od 10.09.14r ....
Super
...bo przecież wiadomo jak firma puszcza ofertę na Grouponie to jest duże zainteresowanie i trzeba poczekać ...
Jak ktoś jest zagubiony to użala się i obrzuca epitetami , bo sobie nie dał rady , nie doczytał , bo przecież Jest KLIENTEM i mu wszystko wolno ...no tak przecież nikt nie każe być zaradnym i inteligentnym oraz czytać ze zrozumieniem , a zwłaszcza warunków oferty
Ja czytam i myślę , i nie mam problemów ....
Jak komuś oferta nie pasuje to Groupon oddaje kasę i już ,
co też jest w warunkach oferty.
i dlatego GROUPON NIE DLA I......ów.
Groupon ten jest WAŻNY do 30.06.14 to znaczy to że do 30.06.14r można go kupić , na rejestrację Groupona firma ma 14 dni , rejestracja tylko drogą e-mail...
nie ma możliwości telefonicznej rejestracji ..tak podano w warunkach Groupona
terminy są podane na stronie internetowej , kalendarz zajęć też znajduje się u nich na tej że stronie...wszystko jasne .
Kupiłam Groupon na zajęcia 8 wejść i wysłałam na podany adres kody mojego grouponu ...po 2 dnach otrzymałam e-maiia z godzinami do wyboru.
Wybrałam dzień i godzinę i wysłałam ...po 2 dniach otrzymałam informację e-mailem o rezerwacji od 10.09.14r ....
Super
...bo przecież wiadomo jak firma puszcza ofertę na Grouponie to jest duże zainteresowanie i trzeba poczekać ...
Jak ktoś jest zagubiony to użala się i obrzuca epitetami , bo sobie nie dał rady , nie doczytał , bo przecież Jest KLIENTEM i mu wszystko wolno ...no tak przecież nikt nie każe być zaradnym i inteligentnym oraz czytać ze zrozumieniem , a zwłaszcza warunków oferty
Ja czytam i myślę , i nie mam problemów ....
Jak komuś oferta nie pasuje to Groupon oddaje kasę i już ,
co też jest w warunkach oferty.
i dlatego GROUPON NIE DLA I......ów.
Potwierdzam, te Grupony i w ogóle cała ta śmieszna firma organizacyjnie jest do bani. Jedna wielka ściema ... a opisany wyżej osobnik , delikatnie określony jako niekulturalny to właściciel we własnej osobie Tomasz Dobroczek, który słynie z prowokacyjnego sposobu komunikacji połączonego ze zwykłym chamstwem