Widok
NIE POLECAM KERATYNOWEGO PROSTOWANIA
Kupiłam na Gruperze kupon na keratynowe prostowanie włosów za 200 zł i niestety te pieniądze poszły w błoto:( Efekt miał się utrzymać 3 miesiące a nie wytrzymał nawet 3 dni...Lokal sam w sobie niezbyt piękny, Panie bardzo się śpieszyły, miało to trwać 3 godziny a trwało ok 1 godziny. Pani fryzjerka powiedziała mi, że to keratynowe prostowanie to bardziej odnowa włosów niż prostowanie, to po co w takim razie proponowała mi zakup u nich szamponu i odżywki specjalnie po keratynie? Najgorsze jest to, że ja już miałam kiedyś keratynowe prostowanie które trwało ze 3 godziny i utrzymało mi się kilka miesięcy!!! Tym razem efekt prostych włosów nie wytrzymał nawet 3 dni, bo zaczeły się wyginać mimo ze nie myłam ich przez pierwsze 3 dni i używałam specjalnych produktów. Niestety, czuję się jakbym wyjęła z torebki 200 zł i wyrzuciła do najbliższego kosza na śmieci...Nikomu tego nie życzę i nie polecam, bo to po prostu oszustwo na 200 zł...chciałam zaoszczędzić, a tylko straciłam kase...Do Pań z tego salonu: nie wstyd Wam tak oszukiwać ludzi? Ciekawe czy same chciałybyście być tak oszukane...
Moja ocena
* maksymalna ocena 6
Polecamy się
Witam!
Trzeba było się zgłosić na powtórny zabieg ,jeżeli nie była Pani zadowolona ,a nie od razu wypisywać taki komentarz! Każda Klientka ma prawo reklamować usługę. Wszystkie złe opinie są od osób które korzystają z tych tanich portali ,to nauczka dla nas że lepiej nie korzystać i nie współpracowac z nimi ! Nasi stali klienci są zadowoleni! Pozdrawiam miłego dnia Pani życzę
Trzeba było się zgłosić na powtórny zabieg ,jeżeli nie była Pani zadowolona ,a nie od razu wypisywać taki komentarz! Każda Klientka ma prawo reklamować usługę. Wszystkie złe opinie są od osób które korzystają z tych tanich portali ,to nauczka dla nas że lepiej nie korzystać i nie współpracowac z nimi ! Nasi stali klienci są zadowoleni! Pozdrawiam miłego dnia Pani życzę
Ja niestety też byłam niezadowolona po wizycie w Państwa salonie. Żałuję, że wcześniej nie sprawdziłam opinii innych klientów. Co to za salon, gdzie trzeba ciągle coś reklamować. Myślę, że "tani portal", nie ma tu nic wspólnego z opiniami innych klientów. Może warto zmienić parę rzeczy w Salonie. Zamiast promocji, tracicie klientów.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Witam! Jestem bardzo ciekawa tego efektu keratynowego prostowania w innym salonie? Jeżeli był efekt prostych włosów ,zawierał formaldehyd ,ani ja ani pracownicy nie chcemy mieć raka mózgu ,polecam Pani zbadać głowę ,czy przypadkiem cos się nie rozwija ,oby nie ! A to właśnie formaldehyd prostuje włosy ,keratyna jedynie obciąża łuskę,zakleja i włosy nie pusza się ,ale nie SA i nie mogą być proste .proszę poczytać o tym na forach.