Widok

Nie polecam! Tragedia!!!!

Nie polecam. Do przychodni nie można w ogóle się zarejestrować. Dr. Agnieszka paluszyńska w ogóle nie wykwalifikowany pediatra!!! Jej ton wypowiedzi jest nie stosowny, zero podejścia do ludzi, nie kulturalna!!! Za równo położna julia wierzbicka- dwornik nie kompetentnie podchodzi do swoich obowiązków zawodowych!!! Szkoda słów na ten personel medyczny!!! Lekarz poprawia lekarza, nie polecam!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 23
Ja też mam jak najlepsze zdanie o dr Paluszyńskiej. I tak szczerze mówiąc tylko do niej chodzę z maluchami. Takie nerwy chyba nie są chyba potrzebne...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Paluszyńska postawiła dwa razy diagnozy moim dzieciom, które nie dość, że były jak najbardziej trafione, to jeszcze nie wykryte przez innych lekarzy. Nie dam powiedzieć złego słowa na tą Panią Doktor, bo ufam jej po tym, jak dosłownie uratowała życie mojemu pierwszemu dziecku...może warto czasem też zmienić ton na mniej roszczeniowy, jeśli wchodzimy do gabinetu lekarskiego?
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3
Trudno mi się zgodzić. Moje doświadczenia z dr Paluszyńską są jak najbardziej OK. Podobnie z panią Julitą...
Fakt, nadal częściej jeżdzę na Kowale do dr Dymkowskiego, ale ten twój ton, i caps -lock...
Zupełnie jakby ci kogoś zabiły
;D
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry