Widok
NIE POLECAM - ostatni raz tam byłem
Obsługa fatalna - nieprofesjonalna, niemiła i bez interakcji z goścmi (podczas ostatniej wizyty obsługiwała nas młoda blondynka z wydatną górną wargą - szczegół dla zarządców lokalu). Dziewczyna sprawiała wrażenie jakby była obrażona, że musi nas obsługiwać. Okazało się, że menu na miejscu różni się od zamieszczonego w necie. Dania są oferowane bez dodatków (trzeba wybrać je oddzielnie, oddzielnie za nie płacić) o czym dowiadujemy się dopiero w momencie składania zamówienia. Na zamówienie trzeba czekać dość długo, a w rezultacie jest ono realizowane bardzo chaotycznie i nieprofesjonalnie (poszczególne części jednego dania są dostarczane na raty i w nieodpowiedniej kolejności). Potrawy były dość dobre, ale ziemniaki z wody okazały się zimnym zbitym puree - ohyda, nikt ich nie tknął. Zamawianie kawy przy barze, bo kelnerka długo nie podchodziła - oczywiście zachowywała się jakby łachę robiła.
Genralnie rodzinny obiad okazał się niemiłym niewypałem przez mierność tego lokalu.
Genralnie rodzinny obiad okazał się niemiłym niewypałem przez mierność tego lokalu.
Moja ocena
Swojski Smak
kategoria: Restauracje
obsługa: 2
menu: 2
jakość potraw: 3
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
2.3
* maksymalna ocena 6