Widok
NIE POLECAM
Niestety. serwisowałem i nich dwa samochody przez 3 lata i niestety muszę przyznać, że jakość serwisu znacząco się obniżyła. Ceny jak nie na ASO mają wysokie, ale do jakości do jeszcze brakuje. Po prostych czynnościach jakie mieli wykonać okazało się, że samochodu nie da się prowadzić (rozwalona geometria). Nie chodzi mi o to, że nie przyznali się do tego i również nie oto, że żądali 80 zł za naprawę (mogłem zapłacić), ale o to że po wykonaniu usługi mechanik łaskawie nie sprawdził nawet czy kierownica jest prosta. A tutaj chodzi o bezpieczeństwo!!! Później bezczelnie twierdzili, że to ja mam wiedzieć co może być nie tak z samochodem po wizycie u mechanika i oni nie są od tego by tłumaczyć tego jakie problemy mogą wystąpić.
Dzięki temu stracili dwa samochody do serwisowania. Chyba zapominają kto komu płaci za usługę.
Dzięki temu stracili dwa samochody do serwisowania. Chyba zapominają kto komu płaci za usługę.
Moja ocena
Auto-Master
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 2
asortyment: 3
jakość usług: 2
terminowość: 3
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Typowa amnezja u klienta, który swoje błędy zwala na serwis. W tym samochodzie klient zlecił nam wym jednego tylko amortyzatora z przodu, został poinformowany o tym, że należy wymienić dwa amortyzatory bo mogą być problemy z prowadzeniem pojazdu na drodze. Problem który powstał to tylko lekko skrzywiona kierownica w czasie jazdy. Samochód prowadzi się dobrze nic nie zagraża bezpieczeństwu na drodze. Klient chciał abyśmy ustawili geometrię kół w ramach reklamacji i usuneli tę usterkę. (geometria nie była ustawiana wcześniej przez nas)Został poinformowany, że ustawienie geometri może być tylko odpłatnie i gwarancja poprawnego ustawienia będzie tylko po wymianie drugiego amortyzatora. Nie zgodził się i teraz pisze dziwne komentarze.