Widok

NIE POLECAM

Te dobre opinie to niech sobie w buty włożą - sami sobie pewnie piszą bo nie znam nikogo kto był zadowolony z nich. Czekaliśmy z dziewczyną na start grupy i czekalismy.... Kręcili, kręcili, kombinowali.... nie oddali zaliczki a my poszliśmy gdzie indziej. NIE POLECAM!
Moja ocena
Studio Tańca M&M, taniec towarzyski, hiphop, latino solo kategoria: Kursy tańca
oferta: -

poziom nauczania: -

klimat i wystrój: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sorki, ale troche przesadzasz!!! Nie należe do "nich", jak sugerujesz. Tak jak sa ludzie niezadowoleni (jak Ty) tak i są zadowoleni (jak ja i wielu z mojej grupy). Jedna negatywna czy pozytywna opinia nie powinna decydować o ocenie. Proponuję, aby przekonać się samemu.
Witam,
Dziękujemy zarówno za dobre jak i złe opinie, są dla nas cenne, ponieważ jesteśmy studiem, które dopiero się rozwija.

Eggen proszę nie oczerniać studia, ponieważ my nigdy nie pobieramy zaliczek na odbywające się u nas kursy! Pierwsze zajęcia są zawsze darmowe, aby klienci mogli zdecydować czy dany kurs im odpowiada. Kimkolwiek jesteś życzymy Ci Spokojnych Świąt i mniej jadu! :)
Dziwne ze ktos bral od was zaliczke ode mnie i od dziewczyny nic nie chcieli za pierwsze zajecia, podoba nam sie...byl nawet jeden wystep juz wiec nie biadol ze grupy nie ruszyly bo cos sciema tu pachnie...Polecam wszystkim
do góry