Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zastanawiajace wątek zamknięty Zastanawia mnie jeden fakt.Dlaczego zdecydowana wiekszosc ludzi...
~obserwator
7

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 1 maja 2011

SUPER SZKOLA TAŃCA wątek zamknięty Studio M&M to w pełni profesjonalna szkoła tańca- kompetentna kadra, miła...
~uczestniczka
-

dodano: 29 czerwca 2011

Super Szkoła Tańca wątek zamknięty Do M&M chodze od lutego i od samego początku szkoła zrobiła na mnie ogrobne...
~eskimos
-

dodano: 28 czerwca 2011

uwielbiasz tańczyć i się tym bawić - wybierz studio mm wątek zamknięty Wszystkim, którzy lubią bawić się tańcem i myśleli kiedykolwiek o latino solo...
~Gunionka
-

dodano: 28 czerwca 2011

Pierwszy taniec weselny wątek zamknięty Chodziliśmy na indywidualne lekcje, na których przygotowywaliśmy swój...
~Damian
-

dodano: 12 czerwca 2011

Pierwsza taka fajna szkoła na Zaspie wątek zamknięty Szukałam czegoś dla siebie i swojego dziecka od dłuższego czasu.... Kolezanka...
~Magda
-

dodano: 10 czerwca 2011

NIE POLECAM wątek zamknięty Te dobre opinie to niech sobie w buty włożą - sami sobie pewnie piszą bo nie...
~Eggen
3

dodano: 7 kwietnia 2011

Aerobic wątek zamknięty Byłam kilka razy na aerobicu, ale zrezygnowałam. Nie jestem pokraką, uprawiam...
~PP
1

dodano: 16 maja 2011

Aerobik wątek zamknięty Polecam wszystkim ktorzy poza cwiczeniami lubia potanczyc :) Swietne...
~Ania
-

dodano: 28 maja 2011

bardzo fajna szkoła wątek zamknięty Miła obsługa, profesjonalni nauczyciele, profesjonalne sale i szatnie! Sporo...
~Iwi
-

dodano: 14 maja 2011

A ja polecam wątek zamknięty Chodzę na zajęcia do studia od ponad dwóch miesięcy i jest rewelacyjnie....
~Agata
-

dodano: 3 maja 2011

znakomite warunki, sympatyczna atmosfera, skuteczna nauka.... wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona mogąc uczestniczyć w zajęciach dla.... "tancerzy w...
~senior-ita
-

dodano: 24 marca 2011

Żenada wątek zamknięty Skusiły nas dobre opinie na trojmiasto o tej szkole - ale chyba sam...
~niezadowolony
-

dodano: 24 marca 2011

warunki śwetne, reszta gorsza wątek zamknięty rzeczywiście warynki są chyba naj;epsze w trójmieście, niestety ani nowych...
~senior
-

dodano: 20 lutego 2011

Wszystko najlepszej jakości. wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, obiekt na europejskim poziomie, przestronne,gustowne,...
~Ewa
-

dodano: 29 stycznia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry