Widok

NIE POLECAM

O tej szkole niestety nie można napisać ani jednej pozytywnej opinii.
W szkole pachnie jak w starej świetlicy, na korytarzach nie ma ani jednej ławki dla studentów. Panie w dziekanacie są bardzo nie miłe - chyba siedzą tam za kare, panuje tam też ogromny bałagan, każdy student może podejść do regału, wziąć dowolny indeks i wyjść ze szkoły - nikogo to nie obchodzi. Wykładowcy co chwile się zmieniają, studiowałem tam nie cały rok ponieważ nie chciałem marnować więcej czasu zmieniłem uczelnie. W większości przypadków oceny wystawiane są za obecność ( 30 % obecności = przedmiot zaliczony na 3.Do szkoły najlepiej jest przyjeżdżać autobusem ponieważ parking jest tylko dla królewiczów (wykładowców)
+
W szkole jest bar serwujący obiady nie wydając paragonów.
Moja ocena
poziom nauczania: 1

zajęcia dodatkowe: 1

wyposażenie: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 29
A JA POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!O szkole można dużo napisać pozytywnych opinii!!!!!!Hahahahhahahaaahh są nawet ławeczki ;))) i pachnie, jak po remoncie :)) Co do obsługi hmm akurat mam porównanie, bo przenosiłem się z innej uczelni na WSAiB i jestem mega zaskoczony podejściem pań w dziekanacie do studentów :)) Kolego więcej optymizmu!
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 19
Takie opinie jak wyżej chyba piszą osoby, które tak jak kolega powyżej zmieniają dość często Uczelnie. Jestem studentką WSAiB
i opinie jakoby warunki na uczelni były fatalne są wyssane z palca. Uczelnia jest po gruntownym remoncie, odświeżone zostały sale wykładowe, ogólnie warunki na Uczelni bardzo się poprawiły i nadal trwaja prace, które mają polepszyc komfort naszej nauki i funkcjonowania na uczelni. A ławki jak stały tak stoją...:-)każdy może z nich skorzystać. Panie w dziekanatach są przesympatyczne
i ani ja ani moi koledzy z roku nie spotkaliśmy się z niemiłą obsługą. Polecam WSAiB:-)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 22
Ludzie! Jak się nie uczyłeś czy nie płaciłeś to wyleciałeś. chyba nawet byliśmy razem w grupie - przynajmniej był taki jeden wiecznie z życia niezadowolony król lul i imię "the same". Dla mnie jest ok, nawet chyba zostanę na MSU bo się przyzwyczaiłem. Ale texty Paweł to masz niezłe. A paragony w barze - no na uczelni sprawa pierwszorzedna! Hahahaha -dobre:) Moze jeszcze fakturke za drożdzowke? :D
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 11
Chyba ta opinie miałeś umieścić na innym forum i nie pod tym adresem uczelni. Nie znam lepszej organizacyjnie Uczelni niż WSAiB. To co napisałeś to jest akurat wszystko odwrotnie. Budynek wyremontowany, takiego baru nie ma na żadnej trójmiejskiej uczelni. DZIEKANAT to cała wizytówka Uczelni działa profesjonalnie, osoby są kompetentne, rozwiązują każdy problem studenta od ręki. I co ważne czynny przez 7 dni w tygodniu, codziennie po 8 godzin. Inne dziekanaty.... - nawet nie chcę porównywać totalna porażka. Gdyby był konkurs na najlepszy dziekanat w Polsce to mają zagwarantowane I miejsce.
UCZELNIA PRZYJAZNA STUDENTOM
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 19
Ktoś chyba z wewnątrz uczelni piszę te pochlebne komentarze, zwróćmy chociażby uwagę, że ~Łukasz (2011-05-11 09:29 195.205.137.* )i ~Kaśka (2011-05-11 09:30 195.205.137.* )
to ten sam nr IP!!! Oj nie ładnie!! Ja tam studiuję i nie polecam. Panie z dziekantu nigdy nic nie wiedza. Na stypendium, które mi się należało czekałam kilka miesięcy! Co uczelnia robi z tymi pieniędzmi to tylko się domyślam. Wyremontowali raptem kilka sal a reszta do (NIE)czysty PRL. Ściany jak z papieru i człowiek zastanawia się czy słuchać swojego wykładu czy np. angielskiego zaa ściany! Szatnia jest imitacją w dziwnym miejscu bo holem tego nie można nazwać. Zrezygnowałabym ale szkoda mi kasy, którą tu zostawiłam. Zastanówcie się czy aby na pewno chcecie dorabiać takie uczelnie, czy jednak nie lepiej zostawić kasę na zaocznych na UG albo PG! Ceny te same! Ja żałuję swojej decyzji.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 4
Co za ściema. Chyba masz profity z tamtych uczelni ,że tak piszesz o WSAiB. Sam fakt 1000 osób zrekrutowanych na ten semestr o czymś świadczy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 21
Marek i inny... a skąd taka informacja o tym 1000?? Czyżbyś także pracował w WSAiB?? ten 1000 zrektutowanych to nieświadome owieczki, które nie wiedzą co uczyniły! Ta szkoła jedyne co ma dobrego do marketing. Brawo za świetne akcje promocyjne i nic poza tym!!!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4
zgadzam się...poziom prześmiesznie niski.w jednej z sesji miałam tylko 1 pisemny i to z notatkami, reszta to test.jak byles na licencjacie polowa przemdiotow na mgr przepisana.nuda i obijanie sie.nie masz wiedzy po tej szkole i pracodawcy szybko to zweryfikują.po którymś roczniku bedzie ciezko, chyba że potrzebujesz tytułu do pracy, żeby móc awansować. żle warunki w szkole.mało toalet.ogromne kolejki do bufetu. szkoła już długo kasuje pieniądze od studentów a dopiero od roku zaczęła inwestować.ja po tych wszystkich piętrach biegałam z buta a nie windą. ksero masarka-ogromne kolejki i wielka łaska Pań tam pracujących. Długotrwałe oczekiwanie na powielenie wybranych str. z książek z czytelni. Studiowałam gdzie indziej na licencjacie i tam była Ameryka.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
to przynajmniej powiedz gdzie ta Ameryka????? ciekawe!!!!! ale sciemniasz...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
nie przesadzasz? przecież nie wolno przepisywać ocen z licencjatu na magisterskich.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wiem co za debil pisał negatywną opinię o tej uczelni, ale powinien chyba na przyszłość się zastanowić.
UCzelnia PACHNIE, jest gdzie spędzić wolny czas (są ławki.. nawet TELEWIZORY ! )
Sale wykładowe przytulne, wykładowcy wyrozumiali ale też niektórzy wymagający ... Jak dla mnie to warunki bardzo dobre. Studiuje tam doiero drugi rok ale jestem bardzo zadowolona z uczelni..
A co do Pań w dziekanacie ... SĄ zarąbISTE. Sory, ale inaczej tego nie można ująć, bardziej wyrozumiałych i pomocnych Pań jeszcze w życiu nie spotkałam .. :))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17
Te Mirabelka, przestań obrażać innych, no chyba, że tego nauczyła Cię ta nasza super Uczelnia KWIATKOWSKIEGO!!! Telewizory to oni powiesili dopiero pod koniec zeszłego roku po remoncie. Przedtem rypało starością a wystrój budynku zatrzymał się w erze kamienia łupanego! Zwróc uwagę na date tej opini a potem się rzucaj z tymi tekstami! TotalneTEMPAKI tu studiują!!!!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3
ale uczycie sie tam, czy ogladacie telewizory? z przodu czy z tyłu?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
KOMUŚ COŚ SIĘ POMYLIŁO.
TO CHYBA NIE JEST KOMENTARZ WSAIB BO
P. paweł - pierwsza litera imienia oczywiście z małej litery z uwagi na szacunek dla autora tej opinij.
Gdyż wszystko co zawarte w wypowiedzi pawła jest nie prawdą i po tym co przeczytałem stwierdzam że nawet nie minął progu naszej uczelni.
Ale brawo za krytykę czegoś o czym nie ma się pojęcia !!!

P.S chyba że wyrzucili cię z naszej uczelni albo sam zrezygnowałeś z powodu niezaliczenia jakiegoś przedmiotu i teraz się mścisz, 3ba było się uczyć a nie teraz krytykować uczelnie !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
zapach starej świetlicy? jaki to zapach?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry