Widok
NIE POLECAM!!!!!
Z taki burdelem dawno się nie spotkałam,listonosz chodzi raz na tydzień,czasem raz na dwa tygodnie,polecony priorytet który powinien być na następny dzień idzie nie raz 2 tygodnie! Obsługa choć sympatyczna powolna,zawsze mega kolejki pomimo otwartych dwóch okienek,a dodzwonienie się na Pocztę graniczy z cudem! Korzystam bo muszę ale nie polecam nikomu chyba że nie ma innej możliwości.
DZIŚ DZWONIŁAM PRZEZ 2 GODZ.CAŁY CZAS NIE ODRYWAJĄC SŁUCHAWKI.OCZYWIŚCIE ŻADNA DAMA NIE RACZYŁA ODEBRAĆ!!!!
A PO DRUGIE TO JESTEM W DOMU A WIDZE JAK WRZUCA MI LISTONOSZ AWIZO DO SKRZYNKI,TO CHYBA JAKIŚ ŻART.NAWET NIE RACZYŁ ZADZWONIĆ .TA POCZTA TO WIELKA POMYŁKA O OSOBY TAM PRACUJACE TO JAKIES NIEPOROZUMIENIE.NIKOMU NIE POLECAM ,OMIJAJCIE TĄ POCZTE!!!!!!!!!!!!
A PO DRUGIE TO JESTEM W DOMU A WIDZE JAK WRZUCA MI LISTONOSZ AWIZO DO SKRZYNKI,TO CHYBA JAKIŚ ŻART.NAWET NIE RACZYŁ ZADZWONIĆ .TA POCZTA TO WIELKA POMYŁKA O OSOBY TAM PRACUJACE TO JAKIES NIEPOROZUMIENIE.NIKOMU NIE POLECAM ,OMIJAJCIE TĄ POCZTE!!!!!!!!!!!!