Widok
NIE POLECAM!!!!!!
korzystałam z ich usług w tym roku coś strasznego...
początek zapowiadał się obiecująco ale szybko czar prysł...
Obiecywali gruszki na wierzbie a w rzeczywistości...
ponad pół roku czekałam na całe odszkodowanie,minimalny kontakt i zainteresowanie SOLACE, sama musiałam kontaktować się z ubezpieczycielem, sama wysyłałam dokumentację medyczną do ubezpieczyciela, mało tego sama informowałam SOLACE o postępie w sprawie, a na koniec i tak wzięli 20% +VAT i powiedzieli że więcej już nie są w stanie nic zrobić (mimo zapewnień), nadmienię iż oprócz podstawowych rzeczy, które mogłam sama zrobić przez internet nie zrobili NIC.
Gdybym mogła cofnąć czas nigdy bym tam nie poszła, odradzam każdemu kto chce skorzystać z ich usług.
początek zapowiadał się obiecująco ale szybko czar prysł...
Obiecywali gruszki na wierzbie a w rzeczywistości...
ponad pół roku czekałam na całe odszkodowanie,minimalny kontakt i zainteresowanie SOLACE, sama musiałam kontaktować się z ubezpieczycielem, sama wysyłałam dokumentację medyczną do ubezpieczyciela, mało tego sama informowałam SOLACE o postępie w sprawie, a na koniec i tak wzięli 20% +VAT i powiedzieli że więcej już nie są w stanie nic zrobić (mimo zapewnień), nadmienię iż oprócz podstawowych rzeczy, które mogłam sama zrobić przez internet nie zrobili NIC.
Gdybym mogła cofnąć czas nigdy bym tam nie poszła, odradzam każdemu kto chce skorzystać z ich usług.
Moja ocena
Solace
kategoria: Odszkodowania
oferta: 4
jakość usług: 1
skuteczność: 1
ocena ogólna: 1
przystępność cen: 1
1.6
* maksymalna ocena 6
jestem na etapie załatwiania swojej sprawy przez Solace, wciąż brak jakichś dokumentów, które od dawna im dostarczono, kontakt z rożnymi osobami nie znającymi sprawy, śmiech i gwar zakłócający rozmowę telefoniczną, zauważalny brak profesjonalizmu i podejmowane kroki prawne po "poganianiu" telefonicznym ! Znajomi poszkodowani , korzystający z innego biura znacznie szybciej otrzymali odszkodowanie, no i oczywiście w znacząco wyższej kwocie, chociaż doznali mniejszych szkód....
Ja równiez nie polecamm firmy SOLACE. Wszystko jest ok, a pod koniec wymuszaja ugodę na inną kwotę, a wypłacają trzykrotnie mniejszą. Zrzucają przy tym winę na pracownika, który rzekomo już u nich nich nie pracuje i jest za granicą - prawnik Julia W. Przyznają się do winy, ale nie wypłacają odszkodowania. Mnie oszukali na 3000 zł. Z dala od SOLACE!!! U mnie sprawa znajdzie finał w sądzie.
czytam ,czytam i nie wierzę.Czyżby konkurencja zaczęła działać na forach trójmiasto.pl?
jestem byłym klientem Solace,to co pisząww osoby to pewnie agenci podszywający się za klientów.ja ani moi znajomi ktotzy korzystali z uslug tej kancelarii nie mieliśmy na co narzekac.
troche to trwało,ale było długie leczenie,ale warto.
jestem byłym klientem Solace,to co pisząww osoby to pewnie agenci podszywający się za klientów.ja ani moi znajomi ktotzy korzystali z uslug tej kancelarii nie mieliśmy na co narzekac.
troche to trwało,ale było długie leczenie,ale warto.