Widok
NIE POLECAM
Salonu wcześniej nie znałam, więc skorzystałam z grouponu. Strzyżenie, Modelowanie, Maska, Masaż Głowy i Koloryzacja wartość grouponu 225zł. Nie miałam za dużych wymagań. Chciałam lekko podciąć końce aby się naturalnie włosy kręciły i zrobić koloryzację. Nie wiedziałam jaki kolor wybrać, więc pozostawiłam to fryzjerce. Fryzjerka wybrała kolor, na końcach miał być kolor jaśniejszy- takie ombre. Zaakceptowałam ten pomysł. Podczas mycia włosy płukane wrzątkiem! Masaż trwał 10 sekund. Po nałożeniu farby głowa mnie PALIŁA!!! Bałam się,że wyjdę łysa. Po zmyciu farby mało się nie popłakałam. Wyglądałam jak stara baba - kolor różnił się od tego pokazanego, był ciemny, końcówek jaśniejszych nie było.Włosy miały się naturalnie kręcić, a włosy jak badyl sterczały w różne strony. Włosy są matowe i szorstkie. Po powrocie do domu, mąż aż zaniemówił i to nie z wrażenia. Nie mogę patrzeć na siebie w tej fryzurze i już nigdy nie odwiedzę tego salonu i odradzam. Żałuję, ze wcześniej nie poczytałam Waszych opinii na temat tego salonu.
Moja ocena
Biały Tygrys
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 1
jakość usług: 1
kreatywność: 1
klimat i wystrój: -
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6