Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nie polecam! wątek zamknięty prosto mówiąc zostałam wykiwana. Kiedy dzwoniłam do salonu nie powiedziano...
~oszukana
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 13 maja 2014

Brak szacunku dla klienta wątek zamknięty Jako stała klientka p. Aniu umówiłam się na kolejną wizytę -dopełnienia rzęs....
~Gori123
-

dodano: 26 kwietnia 2014

ODRADZAM WSZYSTKIM!!! wątek zamknięty Czytając opinie o tym salonie spotkałam się zarówno z jednymi, jak i drugimi....
~Dorota
-

dodano: 31 marca 2014

Polecam:) wątek zamknięty z prawdziwą przyjemnością polecam fryzjerki z Białego Tygrysa. Byłam dziś na...
~Kamila
2

dodano: 10 lutego 2014

strzeżcie się przed salonem La Rosa Negra w Gdyni wątek zamknięty mojego kuponu Gruponu wogóle nie zrealizowano - teraz bujam się aby odzyskać...
~klient
2

dodano: 25 listopada 2012

Polecam wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z wizyty(chociaż z Grouponu) w salonie, oraz miłej i...
~Bogusia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 grudnia 2013

Prostowanie keratynowe - NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Skorzystałam z usługi keratynowego prostowania włosów. Tragedia . Włosy...
~pauka
1

dodano: 19 października 2012

Nie polecam. wątek zamknięty Różne opinie są na tym forum, jedne lepsze drugie gorsze. Ja należę do grona...
~Karolina
2

dodano: 17 lipca 2013

Jak najbardziej polecam wątek zamknięty Korzystałam z usługi przedłużania rzęs z grouponu i zapewniam, że rzęsy są...
~xx
-

dodano: 2 sierpnia 2013

Polecam!!! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usługi. Wykupiłam na Gruponie przedłużanie rzęs. Z...
~Karola
-

dodano: 24 maja 2013

NIE POLECAM wątek zamknięty Salonu wcześniej nie znałam, więc skorzystałam z grouponu. Strzyżenie,...
~monika
-

dodano: 10 maja 2013

Kosmetolog wątek zamknięty Robiłam kilka dni temu makijaż permanentny (brwi) u Pani Dagmary. Jestem...
~Anna
1

dodano: 7 marca 2013

Kosmetolog wątek zamknięty Robiłam kilka dni temu makijaż permanentny (brwi) u Pani Dagmary. Jestem...
~Anna
-

dodano: 7 marca 2013

Najlepsza kosmetyczka jaka spotkalam! wątek zamknięty Nie rozumiem dlaczego nie moglam wybrac kategorii kosmetyki. Wybralam wiec...
~Anna
4

dodano: 15 lipca 2012

pięknie przedłużone rzęsy wątek zamknięty Bardzo dokładnie, pięknie przedłużone rzęsy, prześliczna i bardzo sympatyczna...
~Paula
-

dodano: 7 lutego 2013

nie polecam - strzeżcie się przed Salonem La Rosa Negra w Gdyni wątek zamknięty mojego kuponu Gruponu wogóle nie zrealizowano - teraz bujam się aby odzyskać...
~klient
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 listopada 2012

POLECAM wątek zamknięty Fryzjerstwo na wysokim poziomie. Zawsze wychodzę bardzo zadowolona a na...
~Marta
-

dodano: 22 października 2012

NIE POLECAM wątek zamknięty korzystałam z usług w wakacje, Pani która mi nakładała farbe kompletnie sie...
~Gosia
-

dodano: 25 września 2012

La Rosa Negra w Gdyni wątek zamknięty Nie ma to jak zrobić sobie zamęt w grafiku, a potem oskubać klienta z 300 zł!...
~Global Kretin
-

dodano: 20 września 2012

NIGDY WIĘCEJ!!! wątek zamknięty Pani Klaudia jest fryzjerką wykonującą usługę na zasadzie ,,uda się albo nie...
~Margo
-

dodano: 10 sierpnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry