Widok

strzeżcie się przed salonem La Rosa Negra w Gdyni

mojego kuponu Gruponu wogóle nie zrealizowano - teraz bujam się aby odzyskać swoje pieniądze, sprawa jest u Rzecznika Praw Konsumenta a właścicielka ma w d ... aby oddać kasę, nawet nie odpowiada na wezwania Rzecznika. Teraz czeka mnie sprawa przed sądem. Na szczęście właścicielka dostanie karę min. 2 tys. za olewanie Rzecznika. A ja będę się bujać w sądzie za kwotę 299 zł ale jej nie odpuszczę - za bardzo mnie wkurzyła.

wypowiedź zmoderowana ( 2013-01-03 10:37:05)

Moja ocena
Biały Tygrys kategoria: Fryzjerzy
obsługa: -

jakość usług: -

kreatywność: -

klimat i wystrój: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
No cóż Pani Dagmaro, bardzo mi przykro, że Pani musi się "bujać" za 299zł, ale zapomniała Pani wspomnieć, że zgodnie z umową zawartą z Grouponem, niestawienie się na umówioną wizytę skutkuje przepadnięciem kuponu. Zadzwoniła Pani do nas 2,5h po terminie wizyty mówiąc, że była Pani na imprezie i Pani zaspała. Błagam, czy to na prawdę Nasza wina, że Pani przegapiła termin wizyty?
Rzecznik otrzymał Naszą odpowiedź i to my czekamy na jego decyzję.
Pozdrawiam La Rosa Negra
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
byłam i nie polecam!!!!!!!!!!!
Cena wygórowana jak na taki salon. Pani fryzjerka wykazała kompletny brak kreatywności (a podobno jest w salonie dobór stylizacji i fryzury), fryzura wykonana beznadziejnie, cięcie kompletnie nie pasujące do typu włosa, poza tym nierówne, po godzinnym układaniu fryzury i nałożeniu tony pianek itd. jako tako ona wygląda. Nie tego się spodziewamy idąc do fryzjera. NIE POLECAM !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry