Widok
strzeżcie się przed salonem La Rosa Negra w Gdyni
mojego kuponu Gruponu wogóle nie zrealizowano - teraz bujam się aby odzyskać swoje pieniądze, sprawa jest u Rzecznika Praw Konsumenta a właścicielka ma w d ... aby oddać kasę, nawet nie odpowiada na wezwania Rzecznika. Teraz czeka mnie sprawa przed sądem. Na szczęście właścicielka dostanie karę min. 2 tys. za olewanie Rzecznika. A ja będę się bujać w sądzie za kwotę 299 zł ale jej nie odpuszczę - za bardzo mnie wkurzyła.
wypowiedź zmoderowana ( 2013-01-03 10:37:05)
Moja ocena
Biały Tygrys
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: -
jakość usług: -
kreatywność: -
klimat i wystrój: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
No cóż Pani Dagmaro, bardzo mi przykro, że Pani musi się "bujać" za 299zł, ale zapomniała Pani wspomnieć, że zgodnie z umową zawartą z Grouponem, niestawienie się na umówioną wizytę skutkuje przepadnięciem kuponu. Zadzwoniła Pani do nas 2,5h po terminie wizyty mówiąc, że była Pani na imprezie i Pani zaspała. Błagam, czy to na prawdę Nasza wina, że Pani przegapiła termin wizyty?
Rzecznik otrzymał Naszą odpowiedź i to my czekamy na jego decyzję.
Pozdrawiam La Rosa Negra
Rzecznik otrzymał Naszą odpowiedź i to my czekamy na jego decyzję.
Pozdrawiam La Rosa Negra
byłam i nie polecam!!!!!!!!!!!
Cena wygórowana jak na taki salon. Pani fryzjerka wykazała kompletny brak kreatywności (a podobno jest w salonie dobór stylizacji i fryzury), fryzura wykonana beznadziejnie, cięcie kompletnie nie pasujące do typu włosa, poza tym nierówne, po godzinnym układaniu fryzury i nałożeniu tony pianek itd. jako tako ona wygląda. Nie tego się spodziewamy idąc do fryzjera. NIE POLECAM !!!
Cena wygórowana jak na taki salon. Pani fryzjerka wykazała kompletny brak kreatywności (a podobno jest w salonie dobór stylizacji i fryzury), fryzura wykonana beznadziejnie, cięcie kompletnie nie pasujące do typu włosa, poza tym nierówne, po godzinnym układaniu fryzury i nałożeniu tony pianek itd. jako tako ona wygląda. Nie tego się spodziewamy idąc do fryzjera. NIE POLECAM !!!