Widok

Najlepsza kosmetyczka jaka spotkalam!

Nie rozumiem dlaczego nie moglam wybrac kategorii kosmetyki. Wybralam wiec fryzjerzy lecz korzystalam z uslug Pani Dagmary kosmetyczki. Wykupilam grupona na mikrodermabrazje i tak bardzo zaluje ze kupilam tylko 3 zamiast 6 zabiegow. NIGDY jeszcze nie mialam zrobionego zabiegu tak dokladnie, profesjonalnie i przyjemnie. Masaz twarzy po zabiegu byl istna rozkosza! Juz dawno moja buzia tak dobrze nie wygladala i ja bylam tak zrelaksowana po zwyklej micro! Pani Dagmara ma cudowne rece i umiejetnosci. Jest bardzo profesjonalana poniewaz ocenila stan mojej skory przy pierwszej wizycie i dostosowala zabieg do skory aby uzyskac jak najlepsze rezultaty. Zdecydowanie ,choc mam troszke daleko do salonu, zostane jej wierna stala klientka.SERDECZNIE POLECAM NAPRAWDE WARTO!!!!
Moja ocena
Biały Tygrys kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6

jakość usług: 6

kreatywność: 6

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja też się podpisuję "rękami i nogami". Pełen profesjonalizm, Pani Dagmara jest wykształconym kosmetologiem, a nie kosmetyczką :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja również! zaczełam od depilacji - kompletny brak bolu. potem oczyszczanie i mikro - profeska! :D naprawdę warto polecać :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam się w pełni w powyższą opinią. Pełen profesjonalizm. Polecam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Podpisuję się pod tym z 100%. Naprawdę profesjonalna obsługa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry