Widok

Nie polecam.

Różne opinie są na tym forum, jedne lepsze drugie gorsze. Ja należę do grona tych niezadowolonych - rzęsy były posklejane, cześć nawet była sklejona z dolnymi. Myślę, że to nieuwaga właścicielki, która albo odbierała telefony, albo dzieci do niej przychodziły i brzydko mówiąc zawracały głowę. Nie przepadam, jak ktoś opowiada mi nieproszony o swoim życiu o mężu itp. a i o tym jak dobrze się kręci interes i ilu mają klientów,czego niestety nie zauważyłam za każdym razem jak odwiedzałam ten salon, byłam w nim tylko ja i to w godz. popołudniowych. Od właścicielki bije arogancja. I najważniejsze potwierdzam, jeżeli macie wykupiony groupon to przepadnie Wam niekoniecznie z Waszej winy,a wówczas o przesunięciu terminu, godziny nie ma mowy, jesteś umówiona na daną godzinę - nie możesz dotrzesz, twoja strata, nie przesunie godziny. Ale ja sama na nią czekałam spokojnie 10 min i nie robiłam problemu. Bije takie nieludzkie podejście ze strony tej kobiety. Szkoda,że przepadają tylko wizyty, które są już wcześniej opłacone. Zatem uważajcie,zastanówcie się zanim wybierzecie ten salon.Warto wcześniej poczytać opinie,przy czym nie wykluczone,że ktoś zostanie obsłużony należycie i będzie zadowolony
Moja ocena
Biały Tygrys kategoria: Przedłużanie rzęs
obsługa: 2

oferta: 2

jakość usług: 1

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

1.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem zdziwiona opinią Pani Karoliny, odkąd pamiętam, żadna z moich klientek nie wyszła niezadowolona z efektu przedłużenia rzęs. Szkoda, że nie pokazała mi Pani tych "posklejanych" bo chętnie bym zobaczyła jak takie wyglądają spod mojej ręki. Nigdy nie wypuszczam klientki ze sklejonymi rzęsami, być może skleiły się z dolnymi, bo płatek kolagenowy się przesunął, ale na pewno Pani tak nie wyszła. Przykro mi, że "musiała" Pani słuchać moich opowieści, zazwyczaj klientki same wciągają mnie w rozmowę, a ja nie mając nic do ukrycia po prostu opowiadam, wydaje mi się, że to milsze niż przez ponad godzinę milczeć. Co do moich dzieci to cóż, rzeczywiście pamiętam, że przyszły i spytałam, czy to dla Pani problem, że na chwilkę wejdą i odpowiedziała Pani, że absolutnie nie. Co do zarzutów, że nie ma szans na zmianę terminu - takie są zasady Grouponu a nie moje. Oferta jest atrakcyjna dla klienta a ja do niej dokładam, ale w zamian Państwo musicie spełnić pewne warunki - nie spóźniać się powyżej 15 min, zmianę terminu wizyty należy zgłosić z minimum 24godzinnym wyprzedzeniem a nie tak jak Pani 5 minut po terminie. Przykro mi, że tak Pani pisze bo wyszła Pani od Nas uśmiechnięta i zachwycona, mam wrażenie, że zazdrości nam Pani tego, że jak większość polaków nie narzekamy. Mimo wszystko życzę wszystkiego najlepszego i punktualności
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Chyba musiała pani pomylić osoby, bo nie wyszłam zadowolona, a tym bardziej zachwycona, rzęsy były posklejane- skoro nie wypadały pojedynczo tylko trzymały się nieestetycznie sąsiadującej rzęsy, co w efekcie skończyło się tym,że musiałam wyrywać takie rzęsy( takie dyndające się rzęsy wchodziły także do oka). Po wyjściu z gabinetu zauważyłam także, że przy ruchu oka w lewo -odczuwałam silny ból, przed lusterkiem zauważyłam, że są sklejone górne z dolnymi - tak jak Pani zauważyła, mogło się coś przesunąć, ale niestety powinno to być zauważone przez profesjonalną i doświadczoną osobę. Nie przeczę, że robi Pani dobrze rzęsy, ale może przy moich rzęsach miała Pani gorszy dzień - to forum jest po to, żeby wypowiedzieć swoją opinię, co ja zrobiłam. Jeżeli chodzi o przesunięcie terminu, to myślę, że zawsze warto zachować się po ludzku, przecież Pani Groupon nie rozlicza z tych wizyt, które nie odbyły się srikte z regulaminem Grouponu - a z tego co Pani napisała wynika, że Pani jest na rękę jak się klientka nie zgłosi na zapłacony z góry zabieg - ktoś już wcześniej chyba napisał, że jednak tylko kasa, a nie zadowolenie klientek. Proszę teraz nie wprowadzać w błąd osoby czytające - nie przypominam sobie pytania o wejście dzieci do gabinetu, ale ok, nie kłócę się, mimo to dodam, że dzieci nie wchodziły raz. Ja również życzę Pani wszystkiego dobrego i również punktualności, bo przypominam, ja na Panią także byłam zmuszona czekać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry