Widok

NIE POLECAM

W ostatni poniedziałek dałem ponownie szansę na "rehabilitację" Taorminie (kupowałem tam wcześniej, jednak się też zraziłem), jednak to, co zostałem, to po prostu szok. Zamówiłem jedzenie drogą internetową. Niby bardzo fajnie, 10 min. przed teoretycznym czasem zamówienie przyszło, ale bez sosu. Ogółem gdyby nie to, że ledwo udało mi się złapać kierowce, to pewnie bym się go nie doczekał (on go nie miał). Niemniej jednak zadzwoniłem do tej pizzerii zgłosić zażalenie z powodu braku sosu (bez niego pizzy nie jem) i czy z powodu dłuższego oczekiwania, jest możliwość na jakąś rekompensatę, bo nikt nie raczył niczego podobnego zaproponować. Z łaski otrzymałem sok. Miły gest, ale "z litości". Potem czekałem 30 min i sosu jak nie było tak nie ma. Dzwonię ponownie i ponoć kierowca już wyjechał. Zadzwoniłem do kierowcy gdzie jest mój sos? On do mnie, że inni czekają na zamówienia, pizza im ostygnie, a mój sos nie. Przepraszam, ale tym sosem mam się podetrzeć? Mi również pizza stygnie i w tym momencie "rzucił słuchawką"!! To niedopuszczalne. Potem przyjechał po 40 min i podziękowałem za zimną pizzę, a kierowca zaczął agresję słowną w kierunku do mojej osoby! Pizza gumowa i nigdy tam nie zjem!
Moja ocena
obsługa: 1

menu: 2

jakość potraw: 1

klimat i wystrój: 1

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 1

1.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chciałabym zaznaczyć że wasza karta /menu/ jest teraz okropna i w związku z tym zwracam się z ogromną prośbą o zmainę karty na bardziej czytelną poprzednia była super można było z niej dowiedzieć się wszystkiego aby dokonać zamówienia/była jasna i czytelna/ tło karty powinno być jasne a nie czarne POZDRAWIAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry