Widok
P.S. Ostatnio (ok. 01/02.02.) zaczepił mojego Ojca ich przedstawiciel na parkingu w Auchanie próbując nachalnie podać mu (czyt. wcisnąć) przez szybę kierowcy ich cudowny produkt. Ojciec szybko się zorientował co to za wspaniała 'oferta' i ten gość musiał szybko cofać rękę, bo mógłby stracić paluszki i stopy (gdyby auto ruszyło z piskiem opon). Ponadto ich naciągacze muszą popracować nad kulturą osobistą (tamten w ogóle się nie przedstawił) oraz legalnością sprzedaży (brak jakiejkolwiek faktury jako dowodu sprzedaży).
Dzięki za info!
Właśnie wpisałam w google "Exclusive Cosmetics" bo koleś podał jakiś mail-krzaka nie będę do śmiesznej pseudo-firemki wysyłać danych osobowych i tu taka ciekawostka :)
"pełna wyzwań praca" okazuje się sprzedażą kosmetyków excusive na mrozie - ot wyzwanie sprzedać shita przy -15 st C :P
Właśnie wpisałam w google "Exclusive Cosmetics" bo koleś podał jakiś mail-krzaka nie będę do śmiesznej pseudo-firemki wysyłać danych osobowych i tu taka ciekawostka :)
"pełna wyzwań praca" okazuje się sprzedażą kosmetyków excusive na mrozie - ot wyzwanie sprzedać shita przy -15 st C :P