Widok
NIE TRAC CZASU SZUKAJ GDZIES INDZIEJ
Agentka Biura Pawlikowska Nieruchomosci Pani Ola zaprezentowala mi kilka ofert w Srodmiesciu Gdanska. Pani okazala sie osoba punktualna zorganizowana profesjonalna o przyjemnej osobowosci. Jedna z propozycji wydala mi sie interesujaca. Po kilku dniach zlozylem oferte porzez email poniewaz mieszkam z dala od Gdanska. Oferta moja zawierala kilka warunkow oraz wariantow poniewaz mieszkanie bylo na sprzedaz albo na wynajem. W ofercie przedstawilem drobiazgowo i klarownie warunki na jakich moglbym kupic na jakich wynajac mieszkanie, wlaczjac wynajem z clauzula kupna. Pani Ola odpisala niezwocznie ze bardzo jest zadowolona ze mieszkanie mi sie podoba i ze przedstawi moja oferte szefowej i wlascicielowi. Po tym fakcie nastapilo ponad dwu tygodniowe milczenie bo szefowa byla chora lub na wakacjach. Dopiero po ponagleniu uslyszalem szereg wywodow tym razem od Pani Pawlikowskiej ktore to doprowadzily mnie do przekonania ze cos tutaj nie jest tak. Poniewaz moja oferta byla wstepna zostawilem w niej sporo miejsca na modyfikacje warunkow, wariantow, negocjacje ceny etc. Biuro wykazalo obojetnosc, moja oferta zostala zignorowana byc moze nawet nie przedstawiona wlascicielowi zostawiajac mnie w przekonaniu ze wchodza tutaj w gre jakies przekrety. Nie spotkalem do tej pory agencji ktora by ignorowala powaznego kwalifikujacego sie na kupno, nie wymagajacego pozyczki bankowej, placacego gotowka klijenta. NIE ZALECAM kupna ani sprzedazy ani wynajmu w Agencju Pawlikowska Nieruchomosci.