Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam! wątek zamknięty Dwukrotnie skorzystałam z usług Pani Pawlikowskiej i za każdym razem mogłam...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 października 2018

Polecam! wątek zamknięty Po raz pierwszy skontaktowaliśmy się z Panią Barbarą, gdy szukaliśmy...
~Karolina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 listopada 2017

Polecam współpracę! wątek zamknięty Polecam współpracę, merytorycznie super.
~Alina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2017

Profesjonalna i rzetelna wątek zamknięty Skorzystałem trzy razy z pomocy tego biura. 2 x wynajem 1 x zakup...
~Marian
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 lipca 2017

Kompetentnie i skutecznie wątek zamknięty Biuro Nieruchomosci Pani Pawlikowskiej przeprowadziło sprzedaż domu z pełnym...
~Agnieszka Brosz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 lipca 2017

Der kompetenteste Makler in der Stadt wątek zamknięty Frau Barbara Pawlikowska hat den Verkauf unseres Hauses über Jahre begleitet....
~Magdalena Reichelt
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 lipca 2017

Biuro nieruchomości B. Pawlikowska wątek zamknięty Z usług biura nieruchomości Pani Barbary Pawlikowskiej korzystałam po raz...
~Anna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 czerwca 2017

Szybki kontakt, profesjonalne odpowiedzi, będę polecać wątek zamknięty Polecam wszystkim chcącym szybkiej i profesjonalnej obsługi!
~Anna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2017

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Polecam biuro nieruchomości Pani Barbary Pawlikowskiej. Miła i fachowa...
~Witold
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 lutego 2017

Serdecznie polecam współpracę z biurem Pani Barbary wątek zamknięty Przede wszystkim chciałabym podziękować za profesjonalną obsługę całej...
~Paulina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 lutego 2017

Polecam Biuro Nieruchomości Pani Basi wątek zamknięty Od wielu lat współpracuję z Biurem Nieruchomości Pani Basi...
~Marek S.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2016

NIE TRAC CZASU SZUKAJ GDZIES INDZIEJ wątek zamknięty Agentka Biura Pawlikowska Nieruchomosci Pani Ola zaprezentowala mi kilka...
~Marek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2016

Best real state agency i have explored in Gdansk wątek zamknięty I have try around with some different real state agencies, but no one of them...
~Lukas
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 października 2015

Z pełną świadomością polecam! wątek zamknięty Polecam biuro Pani Pawlikowskiej. Świetna współpraca na każdym etapie...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 lipca 2015

Bardzo polecam wątek zamknięty Polecam biuro nieruchomości, które działa w sposób profesjonalny, rzeczowy i...
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 marca 2015

Najlepsze Biuro Nieruchomości w Gdańsku wątek zamknięty Z Biurem p. Barbary Pawlikowskiej załatwiałem trzecią transakcję. Mogę mówić...
~Robert
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 marca 2015

to biuro to jakaś pomyłka wątek zamknięty Uwaga nie polecam nikomu współpracy z tym"biurem" .Komentarze negatywne jak...
~Jarek
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 14 grudnia 2014

profesjonalne biuro pośrednictwa nieruchomości wątek zamknięty Bardzo polecam biuro Pani Pawlikowskiej. Po negatywnych doświadczeniach z...
~TT
-

dodano: 12 grudnia 2014

Pośrednictwo na najwyższym poziomie wątek zamknięty Z przyjemnością wystawiam wzorową opinię dla biura Pani Barbary. Przebieg...
~Agnieszka
-

dodano: 10 grudnia 2014

biuro godne polecenia wątek zamknięty Profesjonalna, miła i sprawna obsługa. Pani Pawlikowska jest niezwykle...
~Adrianna
-

dodano: 9 listopada 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry