Widok
NIE WYWIĄZANIE SIĘ Z USŁUGI PRAWNEJ
U pani mecenas obsługa klienta na najwyższym poziomie polega na nie odbieraniu telefonów nie odpisywaniu e-maila od klienta i nie wywiązania się z porady prawnej za którą otrzymała zapłatę. Niepolecam
Moja ocena
obsługa: 2
oferta: 5
jakość usług: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: -
2.2
* maksymalna ocena 6
Fachowa obsługa
Dziękuję bardzo za rzetelna i wyczerpująca odpowiedz. Od jakiegoś czasu słyszałam różne opinie dotyczące mojego problemu i szczerze mówiąc nie bardzo wiedziałam, do kogo się zwrócić, by uzyskać potrzebne informacje. W stosownym urzędzie nie dowiedziałam sie niestety niczego tak więc skorzystałam z porady Pani Mecenas Kamili Pazur z polecenia mojej znajomej. Teraz wiem jakie podjąć kroki. Przyznam sie iż obawiałam się krótkiej, lakonicznej odpowiedzi, ale jestem pozytywnie zaskoczona. Dziękuję, pozdrawiam
Pani mecenas wywiązuje się z każdej sprawy, odpowiada na każdy e-mail........ mało tego to dzwoni sama do klientów aby im pomóc - tak jak mi :). Korzystałam już z wielu znanych kancelarii w Gdańsku, ale nigdzie się nie spotkałam z taką pomocą, życzliwością i ludzkim podejściem jakie daje Pani mecenas Kamila Pazur. Nie każdy jest prawnikiem i ciężko tak jak mi jest zrozumieć niektóre działania prawne, a Pani Kamila to potrafi jasno i rzetelnie wytłumaczyć i przez to uspokoić klienta. Szczerze polecam tą kancelarię !
Potwierdzam powyższą opinię. Brak jakichkolwiek informacji ze strony tych pseudoprawników. Mam u nich sprawę i już mam dosyć. Nie odbierają telefonów - ani stacjonarnego ani komórkowego od dobrych kilku miesięcy. nie oddzwaniają. Tragedia jak można tak prowadzić kancelarię prawną. Powinno się zgłosić tą panią do Izby Radców prawnych w Gdansku to może ktoś zrobiłby porządek w bałaganie pani Pazur.
W moim przypadku jest tak samo...od kilku miesięcy brak kontaktu ze strony kancelarii, nie odpisywanie na e-mail (łącznie napisałam iż ok,. 10)
nie odbieranie tel. Jak już cudem się dodzowniłam, to dostałam wiadomość, że "ktoś" jak najszybciej się ze mną skontaktuje... minęły 2 tyg. telefon milczy.. szkoda slów. Już jedną taką kancelarię miałam i myssalam, że tym razem będzie inaczej. Totalny brak szacunku dla klienta. Nie polecam
nie odbieranie tel. Jak już cudem się dodzowniłam, to dostałam wiadomość, że "ktoś" jak najszybciej się ze mną skontaktuje... minęły 2 tyg. telefon milczy.. szkoda slów. Już jedną taką kancelarię miałam i myssalam, że tym razem będzie inaczej. Totalny brak szacunku dla klienta. Nie polecam