Widok
NIE ZADOWOLONA.
Pani z rejestracji ZA KARE PRACUJE ! informacje są nie kompletne i trzeba się dopytywać a na koniec usłyszeć ze ona nie ma na nic wpływu. Skoro jest to rejestracja to czemu każe umawiać się u konkretnego specjalisty na wizycie? Jeśli ktoś zapomniał nazwiska specjalisty to opierdziela ze w moim zakresie obowiązków jest wiedzieć do kogo i na która ;/. O odwołanej wizycie dowiedziałam się przypadkiem, gdy ponownie byłam się zarejestrować na następny miesiąc. Pani chciała poinformować mnie dzień przed gdzie zawsze każde umawiać się 2 miesiące do przodu ;/
Umawianie wizyt do rehabilitantów – którzy ida na zwolnienie lub sa na okres próbny (nie informując o tym) a później pretensje że przeskakuje się z rehabilitanta na innego ;/. Wole zapłacić 100zł prywatnie i mieć raz w tygodniu porządną rehabilitacje !
Niektórzy rehabilitanci minęli się z powołaniem. Pracując z dziećmi trzeba mieć minimalna chęci kontaktu – niestety nie wszystkie PANIE maja ten dar. Byłam u 4 pan na rehabilitacji i tylko 1 okazała się mieć podejście.
Nie liczę na cud z terminami ale jak ktoś ma sączyć jad to polecam zmianę pracy.
Pani w rejestracji wystawia bardzo złą wizytówkę tej placówce.
Umawianie wizyt do rehabilitantów – którzy ida na zwolnienie lub sa na okres próbny (nie informując o tym) a później pretensje że przeskakuje się z rehabilitanta na innego ;/. Wole zapłacić 100zł prywatnie i mieć raz w tygodniu porządną rehabilitacje !
Niektórzy rehabilitanci minęli się z powołaniem. Pracując z dziećmi trzeba mieć minimalna chęci kontaktu – niestety nie wszystkie PANIE maja ten dar. Byłam u 4 pan na rehabilitacji i tylko 1 okazała się mieć podejście.
Nie liczę na cud z terminami ale jak ktoś ma sączyć jad to polecam zmianę pracy.
Pani w rejestracji wystawia bardzo złą wizytówkę tej placówce.
Moja ocena
obsługa: 1
oferta: 2
jakość usług: 3
wyposażenie: 3
czas oczekiwania: 1
ocena ogólna: 3
2.2
* maksymalna ocena 6