Widok
NIE polecam nikomu
przekładanie terminów - kilkukrotne. przez 3 miesiące nie mogłem się doczekać na projekt. gdybym się nie upominał to podejrzewam, że moja sprawa nie byłaby ruszona przez 3 miesiące. Po wycofaniu się z tego studia po 2 dniach mam na plecach coś wspaniałego zrobionego według mojej myśli oczywiście w PROFESJONALNYM studio. NIE POLECAM!!
POLECAM CIERPLIWYM
Mam wytatuowane pół ciała przez Żmijewskiego i trwało to 14 lat.
Przekładań terminów było dużo i z różnych powodów, zazwyczaj nie do końca był przemyślany pomysł, czasem pomelange'owałem, czasem On zaniemógł, czasem po prostu zamiast tatuować poszliśmy sobie na piwko.
Za każdym razem gdy oglądam się myślę, że warto mieć trochę więcej wyrozumiałości dla ludzi, którzy bardzo przejmują się swoją pracą, którą inni będą nosić na swoim ciele. Polecam Bloody Art.
Przekładań terminów było dużo i z różnych powodów, zazwyczaj nie do końca był przemyślany pomysł, czasem pomelange'owałem, czasem On zaniemógł, czasem po prostu zamiast tatuować poszliśmy sobie na piwko.
Za każdym razem gdy oglądam się myślę, że warto mieć trochę więcej wyrozumiałości dla ludzi, którzy bardzo przejmują się swoją pracą, którą inni będą nosić na swoim ciele. Polecam Bloody Art.