Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
plecy wątek zamknięty zrobiłem u nich całe plecy i powiem, że efekt jest :) precyzja i dokładność!
~Litwin
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 maja 2016

Wszystko na + wątek zamknięty Wszystko na + Jak dla mnie wszystko na plus.Wykonany tatuaż jest taki jak...
~Zuza
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 listopada 2015

Wow wątek zamknięty Nie był to mój pierwszy tatuaż, ale pierwsze studio w którym spotkałem się z...
~Ulvhedinn
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 października 2015

świetne studio tatuażu wątek zamknięty Według mnie idealne studio tatuażu - kreatywny, profesjonalny, doświadczony i...
~ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Magiczne miejsce! wątek zamknięty Artyści wspaniali, pełni błyskotliwych pomysłów, wykonanie niezwykle staranne...
~Fantasmica
-

ostatnia odp. 9 lat temu

drogo wątek zamknięty Ogólnie wszystko w porzadku. Miła atmosfera,sterylnosc na +, intymność....
~kobietka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 29 września 2014

tatuaż na stopie sierpień 2013 wątek zamknięty mój tatuaż jest piękny, jestem zachwycona. Przemiła obsługa i perfekcyjne...
~Asia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 13 września 2013

tatuaż na nadgarstkach :3 wątek zamknięty Bardzo polecam Milenę, tatuaż zrobiony szybko i profesjonalnie, wygląda...
~Paulina
-

dodano: 7 września 2013

To już światowa klasa! wątek zamknięty Gratuluję zdobycia I-go miejsca na Konwencie Tattoo 2013 w Gdańsku! III-go też!
~T.K.
-

dodano: 29 lipca 2013

Tatuaż na stopie 27.05.2013 wątek zamknięty MOgę tylko wystawić pozytywny komentaż. Tatuaż rewelacja. P. Milena choć...
~JoannaTczew
-

dodano: 27 maja 2013

POLECAM wątek zamknięty Sebastian wykonał mi pierwszy tatuaż. Jestem Bardzo zadowolony z projektu i...
~Jacek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 25 maja 2013

Polecam wątek zamknięty 100% satysfakcji, Rewelacyjna atmosfera, super fajni ludzie, mogłabym stamtąd...
~Sylwka
-

dodano: 2 maja 2013

super wątek zamknięty mistrzostwo świata nic dodac nic ujac artysci pierwszej klasy, Seba to...
~GREGU
-

dodano: 24 marca 2013

Genialna sprawa!! wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, a przy tym bardzo miła atmosfera. Jestem ogromnie...
~Kaśka
-

dodano: 19 marca 2013

TURBO MEGA! wątek zamknięty LATA DOBREJ PRAKTYKI TATOO...WŁAŚCIWI LUDZIE NA WŁAŚCIWYCH MIEJSCACH...DAJE...
~gę
-

dodano: 10 marca 2013

Rewelka! wątek zamknięty Jak zwykle Seba pokazał swoją klasę. Za każdym razem, wychodzę ze studia z...
~TOOLEK
-

dodano: 10 marca 2013

NIE polecam nikomu wątek zamknięty przekładanie terminów - kilkukrotne. przez 3 miesiące nie mogłem się doczekać...
~Jacek
16

dodano: 28 kwietnia 2012

Mistrzostwo! wątek zamknięty Mój śliczniutki tatuaż to dzieło boskich rąk Mileny:) Świetna atmosfera i...
~Magdoria
-

dodano: 2 marca 2013

Rafał Suchecki - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z dzieła Sebastiana, podjął się trudnego tematu i...
~Rafał Suchecki
-

dodano: 21 lutego 2013

Polecam :) wątek zamknięty Miałam w planach zrobić sobie tatuaż, a ze studia wyszłam z.. małym dziełem...
~Sylwia
-

dodano: 31 stycznia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry