Widok

NIE polecam!!!

Wybrałam się dzisiaj z mężem pierwszy raz do tej pizzeri i niestety żałuję, że wcześniej nie przeczytałam opinii tutaj zamieszczonych, bo pewnie bym tego błędu nie popełniła. Zamówiliśmy makarony, co było kolejnym błędem, być może pizza byłaby lepszym rozwiązaniem. Ja otrzymałam moje danie po ok 20 min oczekiwania, jak na cenę 14 złotych spodziewałam się czegoś troszkę większego, jednak to nie było najgorsze. Kelnerka poinformowała nas, że na zapiekankę męża trzeba jeszcze poczekać. Nie rozumiem w takim razie dlaczego podała już moje danie... w każdym razie czekaliśmy jeszcze z dobre 15 min, mój makaron oczywiście już wystygł. Mąż poszedł zapytać kiedy będzie jego zapiekanka, na co kucharz, który to usłyszał odpowiedział z kuchni:"NIE WIEM!!", szczyt chamstwa!! Zaniosłam więc mój makaron kelnerce i poprosiłam o podgrzanie i wydanie razem z zapiekanką mojego męża. Kiedy wreszcie, po 40 min spędzonych w lokalu dostaliśmy nasze dania, okazało się, że owa zapiekanka pływa w wodzie. Dodatkowo wielkość porcji to jakaś kpina!! Cała nasza wizyta w tym lokalu to jedna wielka porażka, jedyny plus za cole w ramach przeprosin. Mimo wszystko nie mogę polecić tego miejsca. Zmieńcie kucharza!!!!
Moja ocena
Da Grasso kategoria: Pizzerie
obsługa: 5

menu: 6

jakość potraw: 3

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 2

3.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ma Pani racje ze makarony to u nich wielki niewypał. A co do pizzy to muszę przyznać że jadłam pyszna i to już 3 raz,mam nadzieje że to się nie zmieni. Pochodzę z Trójmiasta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry