Widok
NIE polecam
Nikomu nie polecam tego warsztatu. Jak wstawiłem auto, od razu powiedzieli ze trzeba będzie kupić nowy rozrusznik, że nic sie nie da zrobic, po kilku rozmowach, i dostarczeniu przeze mnie częsci zamiennych (któych ich zdaniem niemożliwe było dostać) Panowie podjeli sie naprawy, jednak po dwuch dniach, objawy powrocily i Panowie znow chciali wymienic, rozrusznik. Pojechałem do innego MECHANIKA, który jak zajrzal do alt. to sie zapytal czy ja go na polu naprawialem sam, pełno piasku, nieposkęcany, ogólnie tragedia!!!! nie polecam, brak znajomości na robocie, niemila obsługa, mam nadzieje że ta opinia kogos odstraszy a zakład zmieni tym samym podejście do klientów!
Moja ocena
Bendiks
kategoria: Części zamienne - detal
obsługa: 1
asortyment: 1
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 1
1.2
* maksymalna ocena 6
Firma zaopatruje się w części zamienne, na których montaż udziela gwarancji. Nie naprawiamy rozruszników na podzespołach chińskich, czy pochodzących ze szrotu, chyba że Klient sam je dostarczy i weźmie za to odpowiedzialność. Niestety taka "oszczędność" często skutkuje kolejną wizytą w warsztacie...tym czy innym. Ponieważ Klient sam twierdzi, że w Bendiksie naprawiano mu rozrusznik, uwagi na temat stanu alternatora, choćby pochodziły od samego mistrza mechaniki, uważam w tym miejscu za nietrafione. Trudno oczekiwać, że weźmiemy odpowiedzialność za stan całego auta Klienta. Skoro podjęto się naprawy rozrusznika - wymieniono w nim części, to istniała taka konieczność. Zakład o tak długiej tradycji (istniejemy nie od wczoraj), nie pozwala sobie na tak pochopne psucie opinii wśród Klientów.