Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marcin - opinia wątek zamknięty Cenowo ostatnio chyba troszkę poszli w górę ( regeneracja alternatora prawie...
~Marcin
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 października 2020

Valtek - opinia wątek zamknięty Drobny, lecz uciążliwy problem, rozwiązany ekspresowo, szczerze polecam.
~Valtek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 grudnia 2019

polecam wątek zamknięty Bardzo miła i fachowa obsługa. przyjechałem z awarią alternatora. auto...
~Maciej
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2018

Bendiks od ręki ;) wątek zamknięty Auto postawione na warsztat z partyzanta. Naprawione zostało praktycznie od...
~Omega B 8V
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 września 2016

NIE JEŻDZIJCIE TAM wątek zamknięty Robiąc rozrusznik nie wiem jakim cudem nie zamontowali jednej szczotki i...
~FIAT BRAVO
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 czerwca 2007

Rozrusznik wątek zamknięty Usługa regeneracji mojego rozrusznika była zrobiona od ręki, trwała godzinę...
~Fiat Uno 1985
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 marca 2016

Polecam! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony po regeneracji rozrusznika. Po uruchomieniu było...
~Karol D
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 stycznia 2016

Szybko i działa alternator wątek zamknięty Auto odstawione z samego rana, kilka godzin później autko naprawione....
~Poloweczka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 stycznia 2016

Super obsluga wątek zamknięty Bardzo mila obsluga atrakcyjne ceny warto polecam
~Toyota Corolla
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 grudnia 2014

Mateusz, 97' Mitsubishi Galant - opinia wątek zamknięty Od roku miałem problem z ładowaniem, wymieniłem alternator i regulator...
~Mateusz, 97' Mitsubishi Galant
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 listopada 2014

super zakład wątek zamknięty po dzisiejszym dniu jest to najlepszy zakład w Gdańsku , a Pan Marcin złota...
~isia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 24 lipca 2014

Yuri - opinia wątek zamknięty Szybko i sprawnie. w około 30-40 minut sprawdzony alternator i wymienione...
~Yuri
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 stycznia 2013

Ocena warsztatu. wątek zamknięty W warsztacie naprawiałem rozrusznik.Wnioski z wykonanej usługi są bardzo...
~Marek
-

dodano: 17 stycznia 2013

Szybko i solidnie wątek zamknięty Szybkie umówienie się na wizytę i jeszcze szybsze wymienienie zepsutego...
~Wojtus_S
-

dodano: 5 listopada 2012

pawel - opinia wątek zamknięty Polecam bardzo, wszystko szybko tanio i na miejscu bez rzadnych problemow.
~pawel
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 czerwca 2011

Extra serwis wątek zamknięty Skorzystałem dziś z usług firmy Bendiks. Jestem bardzo zadowolony. Mój...
~Bartek
-

dodano: 8 kwietnia 2011

NIE polecam wątek zamknięty Nikomu nie polecam tego warsztatu. Jak wstawiłem auto, od razu powiedzieli ze...
~dsev_ill
1

dodano: 17 grudnia 2007

Dziadostwo wątek zamknięty Naprawiają, ale nie chce im się wymontować alternatora. To co ja mam sobie...
~kkk
1

dodano: 4 października 2010

ŻART!!!!!!!! wątek zamknięty Oni pomagają????? W czym???? Padł mi alternator i chciałem go wymienić. Co...
~Piotr
1

dodano: 5 czerwca 2010

rozrusznik wątek zamknięty jak zwykle mogłem liczyć na pomoc i radę
~olek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
30

25

wątków

do góry