Widok
Polecam!
Jestem bardzo zadowolony po regeneracji rozrusznika. Po uruchomieniu było słychać chrupanie. Podejrzewałem tuleje. Zaproponowano mi kompleksową regenerację, żeby nie wracać za pół roku czy rok. Przy okazji wyszło, że alternator jest na wykończeniu - przypuszczałem, że tak będzie bo napięcie nie zawsze było w normie i aku czasem nie miał siły kręcić mimo swoich 2 lat.
Bardzo profesjonalne podejście i informowanie klienta o tym co warto jeszcze naprawić. Otrzymałem wstępny kosztorys, który się pokrył przy odbiorze.
Auto odstawione o 8 rano, odbiór o 10! Nawet nie zdążyłem pochodzić po sklepach w Bałtyckiej ;)
Duży plus za to, że na regenerację można przyjechać autem. Inne warsztaty (te bardziej znane) chcą same rozruszniki lub alternatory i umywają ręce od montażu.
Bardzo bardzo serdecznie polecam! Wrócę tam na pewno z alternatorem i nawet jeżeli zmienię auto :)
Bardzo profesjonalne podejście i informowanie klienta o tym co warto jeszcze naprawić. Otrzymałem wstępny kosztorys, który się pokrył przy odbiorze.
Auto odstawione o 8 rano, odbiór o 10! Nawet nie zdążyłem pochodzić po sklepach w Bałtyckiej ;)
Duży plus za to, że na regenerację można przyjechać autem. Inne warsztaty (te bardziej znane) chcą same rozruszniki lub alternatory i umywają ręce od montażu.
Bardzo bardzo serdecznie polecam! Wrócę tam na pewno z alternatorem i nawet jeżeli zmienię auto :)
Moja ocena
Bendiks
kategoria: Części zamienne - detal
obsługa: 6
asortyment: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6