We wczesnej ciazy mialam problemy a ze dzialo sie to zazwyczaj w weekend trafilam do szpitala lub innego lekarza ( swoja droga cudownego ktory uratowal moja ciaze), gdy wracalam do Doktor Legan byla obrazona ze smialam isc do innego lekarza nie robila mi zadnych badan stwierdzila tylko-,,jak tamten lekarz tak przepisal to prosze tak brac,, SZOK!! zadnego oznaczenia poziomu hormonu nic!! na jedbym z USG stwierdzila ze sa odklejenia lozyska kazala lezec i wrocic za tydzien, lecz za tydzien USG juz nie chciala zrobic bo po co?? ,, kiedys sie w ogole nie robilo i bylo dobrze,, dzieki Bogu odklejen juz nie bylo ale tego dowiedzialam sie juz od kolejnego lekarza ktory badania zrobil i USG i krwi by odpowiednio dobrac leki( poziom hormonow po lekach byl juz za wysoki i trzeba bylo zmniejszyc dawke ale Pani Legan bez badan kazala brac tak jak poprzednio) strach pomyslec co by bylo gdybym nie trafila do innego lekarza. kolejna sprawa mocz wyniki wyszly fatalne mnie bardzo bolalo Pani Legan olala i stwierdzila ze tak ma byc teraz leze w domu na lekach bo infekcja zagrazala dziecku( ale to juz stwierdzil inny lekarz), kolejny szok. Ostrzegam wiec wszystkie dziewczyny w ciazy!!