Widok

NIGDY NIE SZYJCIE W DARLES DANCE

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moi Drodzy! Nigdy ale to przenigdy nie szyjcie niczego w Darles Dance a juz na pewno na taka uroczystosc jaka jest slub. Popelnilam blad i chcialam sobie uszyc tam sukienke... DRAMAT. Co chwile poprawki, na koniec spalenie zelazkiem i liczenie na to, ze okaze sie idiotka i tego nie zauwaze! Ostrzegam wszystkich, ktorzy marza o uszytej kreacji aby z wielka, wielka ostroznoscia wybierali zaklad. Ja zostalam na 7 dni przed slubem bez sukienki. Na szczescie mialam wielkiego fuksa i dostalam w butiku odjazdowa kreacje. Teraz staram sie zrelaksowac i zapomniec o tej pomylce jaka jest Darles Dance, mieszczacy sie na Grunwaldzkiej we Wrzeszczu nad reastauracja Newska!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
A wydawałoby się że to taki profesjonalny zakład... O jejku bardzo ci współczuję że miałaś takie nerwy przed ślubem. Ale teraz już się nie martw tylko odpręż i ciesz się ślubem:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm todziwne bo moja koleżanka szyła tam ślubną suknię i uważam,że była jedną z piękniejszych jakie widziałam. Z tego co wiem to nie miała żadnych problemów. Ile ludzi tyle opinii :))

image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szanowny Sasza
1 ludź (i do tego mało piśmienny - nie używa "ogonków").
Więc chyba raczej ta opinia została wystawiona przez zwolnioną za pijaństwo w pracy niedouczoną krawcową :-)
To chyba bardziej prawdopodobne niż opinia faktycznej klientki !
Kilka razy szyli kreacje dla mojej drugiej połowy i nigdy nie było najmniejszych problemów !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
A zauważyłeś że ten post jest sprzed siedmiu lat?! Może coś się w tym czasie zmieniło?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja uszyłam już 3 sukienki w Darles Dance, z tego jedą ślubną. Za każdym razem byłam bardzo zadowolona.

W Darles Dance nie tylko zakupiłam materiały, jaki sobie wymarzyłam ale uszyto mi tu przepiękną sukienkę ślubną. Przyszłam tu tylko z wymyślonym przeze mnie projektem, a Pani Marta, wspaniała krawcowa, wyczarowała kreację, która wśród wszystkich moich gości wzbudziła zachwyt. Dużo dokładnych przymiarek i dbałość wykonania dały naprawdę piękny efekt. Dziękuję

Potwierdzam.Pani Marta jest najlepsza!
Moja córka szyła sukienkę na studniówkę.Wyszło bajecznie.Pani dobrała materiał,doradziła.Spisali się znakomicie.Gwarancją udanej kreacji jest dobry materiał.Pani uszyłam sukienkę że zdjęcia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Hania jest świetna.Dziekuję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety ja miałam podobne wrażenie ale nie z sukienką a butami. Zamówilam buty i zapewniano mnie ze dojdą tydzień przed ślubem. Potem 5 dni przed ślubem, potem 2 dni i skończyło się tak, że w dniu ślubu (a zapewniano, że jeszcze w dniu ślubu dojdą rano) biegałam po Wrzeszczu z wałkami na włosach szukając butów we wszystkich sklepach jakie przyszły mi na myśl.

Nie usłyszałam nawet słowa "przepraszamy".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry