Widok
Ja wychodzę za mąż w sierpniu, ale już zakupiłam sobie buciki do sukni ślubnej. Kupiłam je na Gildi za 100 zł. Cena nie jest wygórowana a wybór dość spory. Moje mają zakryte palce i stopy i są z paskiem na kostce - tak mi doradziła pani w sklepie gdzie nabywałam sukienkę. Poza tym wiem, że buty można zamówić w sklepach z sukniami, można wybrać z katalogu (spory wybór), kosztują ok. 120-160 zł i z reguły są z atłasu, czas realizacji ok. 2 tyg. Pozdarwiam! OLA
Ja kupilam buty w Centrum "Alfa" na Kolobrzeskiej, u Ryłki. Potrzebowalam duzy rozmiar (40,5), troche sa niestety za szerokie z przodu, ale za to sa lekkie, ladne i delikatne. Wiele butow niestety mi sie nie podobalo, jakies ciezkie i kanciaste, no i plastikowo-gumowe, nieestetyczne. Rylko jest skorzany, polecam, jest jeszcze jakis wybor, ewentualnie realizuja zamowienia.
gosiu, powiedz mi jaka była cena tych bucików ryłki; ja bylam dzis w centrum handlowym we wrzeszczu -- tragedia ; jedyne buty do przyjęcia to były sandałki, a ja nie chcę sandałków(poza tym miały b. wysoki obcas).
chodzi mi o białe butki nie ecru. także bardzo cie proszę o podanie ceny twoich bucików i jak kształtowały się ceny u ryłki innych modeli
pozdrawiam, kika
chodzi mi o białe butki nie ecru. także bardzo cie proszę o podanie ceny twoich bucików i jak kształtowały się ceny u ryłki innych modeli
pozdrawiam, kika