Widok

NOWA REPUBLIKA

Wrzeszcz Górny Temat dostępny też na forum:
kto wybiera sie dzisiaj? ;) czarna muza bedzie ! bedzie gruuuuuuuuboooo xD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rezydentem został DJ Bez Ksywy , jest genialny będę na pewno !!Poza ty słyszałam że klubik świetny tylko podobno bardzo dużo ludzi , ale może to i dobrze :)
syf dla malolatow!!!
Co Ty dajesz....jakich małolatów. Przychodzą tam ludzie w normalnym wieku. Nie wpuszczają małolatów.....
Ja idę dzisiaj....będzie się dziąłoooo!!! ;DDDDD Nie mogę się doczekać....Te tancerkiiiiii ;D Tancerki pierwsza klasa xD no i tani browarek....
A jak z muzą?? jest dobra....?
R&B, Rap, Rock.....zależy od dnia....z*******y plan imprez. Jak chcesz dokładniej, to masz na ich stronie www.nowarepublika.pl :D
a który rodzaj muzyki sprawia, że zaczyna się gadać samemu ze sobą, zmieniając przy tym nie tylko ksywę, ale i płeć?
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
Zwykła recydywa.
Już Stvoricko pisalo o tym cytując... ...Latający Cyrk M.P.?
może to dejavu, hihihi
ale czasem typy się tu pojawiają, nie ma co

Inne tematy z forum Hydepark

Biżuteria jako prezent? (40 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

Jak daleko z PKS na PKP w Gdyni? (13 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym zapytać czy dworzec PKS w Gdyni jest blisko dworca PKP? Jaka to mniej-więcej...

Muza musi grać. (2364 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

do góry