Widok
Fajnie, ze piszecie jako Zadowolony Ojciec, Dariusz i kilka innych http://forum. trojmiasto. pl/Kolejny-rok-w-fajnym-przedszkolu-t267178,2,29406.html Ludzie nie robcie wiochy. IP sie wyswietla. Chcialam poslac do Was dziecko, ale widze, ze na rzetelne opinie nie ma co liczyc, bo sami sobie nabijacie. Rozumiem reklama, rozkrecenie biznesu, ale nie lepiej zapracowac na wynik? I prawdziwe opinie? Zraziliscie mnie do siebie. Mam nadzieje, ze inni rodzice zauwaza jakie praktyki stosujecie. Jesli nie mozna liczyc na prawdziwe info skad mam miec pewnosc, ze wszystko co deklarujecie jest prawdziwe i naprawde bedziecie realizowac program?
niekoniecznie masz racje. Początkowe numery IP mogą byc takie same bo ludzie na osiedlu mają internet od tego samego dostawcy.
Skoro piszecie o przedszkolu to ludki mieszkaja w bliskiej odległości od siebie więc mogą mieć te same ip (oczywiście bez ostatnich cyfr które są zagwiazdkowane) także uważajcie żeby nikomu niesłusznie nie zrobic pod górę
Skoro piszecie o przedszkolu to ludki mieszkaja w bliskiej odległości od siebie więc mogą mieć te same ip (oczywiście bez ostatnich cyfr które są zagwiazdkowane) także uważajcie żeby nikomu niesłusznie nie zrobic pod górę