Widok

NOWE PRZEDSZKOLE NA KOWALACH

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Od września w Kowalach otwiera się nowe przedszkole prywatne na przeciwko Biedronki.
www.przedszkolekowale.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale w którym miejscu? biedronka ta przy drodze?
dobrze wiedzieć, moje okolice;)
przesyłam dane nowego przedszkola!

Moje Przedszkole
ul. Gruszkowa
80-180 Kowale
Tel.: +48.505 650 500
E-mail: moje-przedszkole@wp.pl
Godziny otwarcia: 630 - 1800
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Fajnie, ze piszecie jako Zadowolony Ojciec, Dariusz i kilka innych http://forum. trojmiasto. pl/Kolejny-rok-w-fajnym-przedszkolu-t267178,2,29406.html Ludzie nie robcie wiochy. IP sie wyswietla. Chcialam poslac do Was dziecko, ale widze, ze na rzetelne opinie nie ma co liczyc, bo sami sobie nabijacie. Rozumiem reklama, rozkrecenie biznesu, ale nie lepiej zapracowac na wynik? I prawdziwe opinie? Zraziliscie mnie do siebie. Mam nadzieje, ze inni rodzice zauwaza jakie praktyki stosujecie. Jesli nie mozna liczyc na prawdziwe info skad mam miec pewnosc, ze wszystko co deklarujecie jest prawdziwe i naprawde bedziecie realizowac program?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niezłe jaja, ktoś ma rzeczywiście nierówno pod sufitem;D Czego to się nie zrobi dla pieniędzy...:/ Jednak miałam dobrego nosa żeby nie posyłać tam swojego dziecka;D
ludzie ale to wątek z 2012 roku do tej pory mogło się tam wiele zmienić.
konkurencja.... zazdraszcza :D
moje przedszkole też ma "swoje" jak sądzę opinie na trójmieście - ale mi to nie przeszkadza wcale, bo faktycznie są super :)

odnalazł wątek i czarny PR robi.... może polecisz zaraz jakieś przedszkole?:):):):)
A ja moje przedszkole polecam jest naprawde profesjonalne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
niekoniecznie masz racje. Początkowe numery IP mogą byc takie same bo ludzie na osiedlu mają internet od tego samego dostawcy.
Skoro piszecie o przedszkolu to ludki mieszkaja w bliskiej odległości od siebie więc mogą mieć te same ip (oczywiście bez ostatnich cyfr które są zagwiazdkowane) także uważajcie żeby nikomu niesłusznie nie zrobic pod górę
do góry