Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Joanna Sobiech - ocena Firma godna polecenia ! Od 12 lat regularnie korzystamy z usług firmy. Pan...
~Joanna Sobiech
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 15 października 2024

Karolina - ocena Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej i sympatycznej obsługi.Dogodna...
~Karolina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 marca 2024

Karolina - ocena Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej i sympatycznej obsługi.Dogodna...
~Karolina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 marca 2024

Marcin Kosiński - ocena Fachowa usługa. Problem który mieliśmy wydawał się dla nas kosmiczny a dla...
~Marcin Kosiński
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 lutego 2024

Joszka - opinia wątek zamknięty Od wielu lat nie spotkałam się z tak fachową i uprzejmą obsługą Klienta. Pani...
~Joszka
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 4 maja 2022

Wejherowo - opinia wątek zamknięty Dobra diagnoza i naprawa na miejscu. Trzeba się wcześniej umawiać. Duża...
~Wejherowo
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 6 listopada 2021

Naprawa i konserwacja piecyka gazowego Junkers wątek zamknięty Sprawa wyglądała beznadziejnie. Jednak pan Mateusz włożył serce w wykonaną...
~Wujek Franek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 marca 2018

Polecam wątek zamknięty Obsługa na najwyższym poziomie. Serwisanci jaki i biuro niezwykle uprzejme.
~Joanna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 września 2016

kocioł gazowy Beretta wątek zamknięty naprawa kotła gazowego beretta junior-terminowość i profesjonalność oraz...
~Anna Boruszewska-Sopot
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2016

Uczciwie i tanio wątek zamknięty Piec firmy Junkers ZW23KE/ZS23ke23 został naprawiony profesjonalnie i tanio....
~Wiktor
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 marca 2013

Czyli moze byc fachowy serwis! wątek zamknięty Dlaczego to musi byc loteria ze trafisz na dobry serwis skoro to znana...
~alicja
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 lutego 2011

przegląd kotła i naprawa wątek zamknięty Napiszę tak: piec dwu funkcyjny (junkers ZE) mam ponad 10 lat - pierwszy raz...
~girek
-

dodano: 20 stycznia 2011

Bardzo zadowolona klientka wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z wykonanego przeglądu jest tanio i solidnie. Gorąco...
~ania
-

dodano: 13 grudnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry