Widok
Na Osowej- ul. Kielnieńskiej otworzył gabiet ginekologiczny p.Adam Stencel
Dla wtajemniczonych wiadomo o kogo chodzi :)
Jakiś czas temu pytałam czy ktoś coś wie o nowym gobinecie ginekologicznym otworzonym na Osowej na ul. Kilelnieńskiej koło nowej poczty.
Teraz z tajnych źródeł wywiedziałam się ze to gabinet pana Adama Stencel.
Czy ktoś może wyrazić opinie o tym lekarzu? oprócz tego ze jest zabójczo przystojny?
:D:D:D
Jakiś czas temu pytałam czy ktoś coś wie o nowym gobinecie ginekologicznym otworzonym na Osowej na ul. Kilelnieńskiej koło nowej poczty.
Teraz z tajnych źródeł wywiedziałam się ze to gabinet pana Adama Stencel.
Czy ktoś może wyrazić opinie o tym lekarzu? oprócz tego ze jest zabójczo przystojny?
:D:D:D
[/url]
[/url]
[/url]
Bardzo dobry ginekolog :)
Chciałam prowadzić u niego ciążę, ale zmieniłam zdanie, bo dla niego mdłości non stop i fatalne samopoczucie to żaden powód dla nawet krótkiego zwolnienia. Patrzył trochę jak na dziwaczkę, więc zmieniłam na bardziej tolerancyjnego lekarza i dobrze, bo czułam się tak ponad połowę z 9 miesięcy. Przed ciążą nie miałam do niego zastrzeżeń.
nie napisałam, że zły, ale wybierając lekarza prowadzącego trzeba brać pod uwagę też jego podejście do zwolnień, bo może być taka potrzeba chociaż nie musi. ja miałam takie dni, kiedy nie byłam wstanie podnieść się z łóżka ani nawet zająć starszym dzieckiem, wymiotowałam cały dzień. łatwo krytykować kiedy się czegoś takiego nie doświadczyło co?
jeśli chodzi o zwykłe wizyty przed ciążą to było ok.
jeśli chodzi o zwykłe wizyty przed ciążą to było ok.
a w jakim wieku jest pan doktor?
Wiecie co... zastanawiam się czy nie umówić się na wizytę (za kilka mscy zaczynamy starania o dzidziusia) bo mieszkam nad tym gabinetem i mam po sąsiedzku allllleeeeeeeeee nie dość że nigdy nie byłam u faceta a moje krocze oglądał tylko mój mąz hahaha i chyba spaliłabym się ze wstyduuuuuuuu pokazujac się w całej okazałości nawet lekarzowi a do tego jeszcze jest przystooojny.... raaaany ale mam problem co? miałyście tez coś takiego? hahaha chyba pójde dopiero jak zajdę w ciąże.
Wiecie co... zastanawiam się czy nie umówić się na wizytę (za kilka mscy zaczynamy starania o dzidziusia) bo mieszkam nad tym gabinetem i mam po sąsiedzku allllleeeeeeeeee nie dość że nigdy nie byłam u faceta a moje krocze oglądał tylko mój mąz hahaha i chyba spaliłabym się ze wstyduuuuuuuu pokazujac się w całej okazałości nawet lekarzowi a do tego jeszcze jest przystooojny.... raaaany ale mam problem co? miałyście tez coś takiego? hahaha chyba pójde dopiero jak zajdę w ciąże.
Bardzo dobry lekarz. Prowadził moją ciążę i teraz nie wyobrażam sobie chodzić do innego lekarza. Zawsze obawiałam się pójść do ginekologa mężczyzny ale jak poszłam do dr Adama Stencla moje obawy zostały rozwiane bo jest w 100 % profesjonalista i nie robi nic by kobiety czuły sie zawstydzone. Zawsze na poczekalni czekały do niego kobiety zarówno starsze jak i młode. Bardzo Bardzo polecam :)