Widok

Na basen z niemowlakiem

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam w trójmieście albo w najbliższej okolic basenu z wodą ozonowaną. Chciałabym pójść tam ze swoim 5 miesięcznym synkiem. Może któraś z Was coś polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, dokladnie. W aqua jeden cykl sklada sie z 10 zajec i chyba na 5-tym spotkaniu jest pierwsze zanurzanie buzki. Na ostatnich zajeciach rodzic z dzieckiem nurkuje, a instruktor robi zdjecie pod woda.
a i nurkowanie u nas bylo dosc szybko i nasza instruktorka mowila ze im szybciej zacznie sie z dzieckiem chodzic tym to nurkowanie jest lepsze bo dziecko automatycznie samo zamyka buzke im starsze tym trudniej to wykonac ale jak sie widzi radosc dziecka to sie zaluje ze to tylko raz w tyg.
tez polecam u jezuitow tojest na tatrzanskiej
zajecia super my tez chodzimy od wrzesnia i juz na kolejne sie zapisalismy.
moj maly mail co prawda 12mscy jak zaczynalismy ale mlodsze dzieciaki robia to samo. poczatkowo oswaja sie rzucaja pileczki ucza jak dziecko prawidlowo utrzymac w owdzie dzieciaczki nurkuja, plywaja w rekawkach i makaronach, robia rozne cwiczenia, jak juz umieja chodzic to ida po takiej macie do rodzicow ogolnie 30min frajdy o ile dziecko lubi wode i lubi basen.polecam sprawdzic najpierw w innym basenie albo na jednej lekcji i jak dziecko zareaguje pozytywnie wtedy sie zapisac na zajecia.
Bardzo fajne zajecia sa tez w aquaparku. Te pierwsze dla niemowlakow prowadzone sa w jacuzzi, gdzie woda jest najcieplejsza. Cykl zaczyna sie od oswajania maluszka zwoda, a konczy na dwusekundowym nurkowaniu.
Korzystam z uprzejmości koleżanki bo mój komp w naprawie

Instruktor ma piankę więc raczej nie marznie, z resztą tam jest bardzo ciepło...

Zajęcia polegają na oswajaniu dzieciaczków z wodą, polewa się im buzie, moczy uszy, zanurza razem z główką pod wodę, poza tym dzieciaczki bawią się zabawkami, i trenują ruchy do pływania nóżkami

zajęcia trwają 30 min - nudy nie ma

Jak chcesz to wyślij mi swój adres mailowy na priv to wysle Ci jakąs fotkę
tesula, a jak wyglądają zajęcia? czego dzieciaczki się uczą? opiekun nie marźnie?
..my chyba się też tam właśnie zapiszemy.
Jedyny basen z ozonowaną woda w Gdyni to basen na Witominie.

Zajęcia tam prowadzi szkółka Hydrostacja i AquaSwim

My chodzimy na zajęcia do Hydrostacji polecam
właśnie, gdzie to jest? daleko od skm?
a gdzie to jest?
ja polecam basen u jezuitów chodzimy od wrzesnia i juz zapisalismy sie na nastepny semestr , woda ceplutka , czysto

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry