Widok
Hehe, to tak nie działa:P
Nikt nie ma praw do tymczasowego nicka, więc nie masz co prosić;)
Załóż stałkę i będzie wiadomo czy to Ty, czy nie.
Chociaż to także względna kwestia.
Miałem dwa nicki które wymyśliłem sam, 0 trafień w google, zlepki liter, chociaż ładnie brzmiące i z uzasadnieniem znaczeniowym. Do tego specyficzny zapis, by było wiadomo że ja, to ja.
Z czasem też zaczęły je używać inne osoby;)
Nikt nie ma praw do tymczasowego nicka, więc nie masz co prosić;)
Załóż stałkę i będzie wiadomo czy to Ty, czy nie.
Chociaż to także względna kwestia.
Miałem dwa nicki które wymyśliłem sam, 0 trafień w google, zlepki liter, chociaż ładnie brzmiące i z uzasadnieniem znaczeniowym. Do tego specyficzny zapis, by było wiadomo że ja, to ja.
Z czasem też zaczęły je używać inne osoby;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
oczywiście, że nie fora są raczej otwarte. Bynajmniej to jest.
nie bądź chamski w odpowiedzi na krytykę swojej bezsensownej aktywności w każdym ,ale to każdym temacie.
poprzez swoje chamskie odzywki utwierdzasz mnie w przekonaniu, że naprawde jesteś zakompleksiony.
i to miejsce pozwala ci się poczuć "kimś".
nie bądź chamski w odpowiedzi na krytykę swojej bezsensownej aktywności w każdym ,ale to każdym temacie.
poprzez swoje chamskie odzywki utwierdzasz mnie w przekonaniu, że naprawde jesteś zakompleksiony.
i to miejsce pozwala ci się poczuć "kimś".
@nina - Czy potrafisz pisać po polsku bez błędów stylistycznych? Przeczytaj pierwsze zdanie i odpowiedz na pytanie: czy to zdanie ma sens?
Bynajmniej rzeczy by można, a azaliż do śladów nie zostawisz...mawiał klasyk.
W którym momencie byłem chamski (dwukrotnie wskazane)? Przecież grzecznie i uprzejmie odpisałem:)
Podkreślałem wielokrotnie: komunikat jest do semantycznie dostosowany do adresata. Jeśli poddajesz wypowiedź krytyce, pamiętaj o formie - od niej zależy moja odpowiedź.
Nie używaj słów/zwrotów "zakompleksiony", "poczuć się kimś" - to mnie nie dotyczy, a raczej świadczy o Tobie, patrzysz na mnie poprzez swój pryzmat. Niewiele wnosisz do dyskusji, niewiele masz do napisania, ot takie narzekanie na Halewicza; standard.
A tak w ogóle to kim Ty jesteś? <---- na to pytanie koniecznie odpowiedz!!!
Bynajmniej rzeczy by można, a azaliż do śladów nie zostawisz...mawiał klasyk.
W którym momencie byłem chamski (dwukrotnie wskazane)? Przecież grzecznie i uprzejmie odpisałem:)
Podkreślałem wielokrotnie: komunikat jest do semantycznie dostosowany do adresata. Jeśli poddajesz wypowiedź krytyce, pamiętaj o formie - od niej zależy moja odpowiedź.
Nie używaj słów/zwrotów "zakompleksiony", "poczuć się kimś" - to mnie nie dotyczy, a raczej świadczy o Tobie, patrzysz na mnie poprzez swój pryzmat. Niewiele wnosisz do dyskusji, niewiele masz do napisania, ot takie narzekanie na Halewicza; standard.
A tak w ogóle to kim Ty jesteś? <---- na to pytanie koniecznie odpowiedz!!!
oczywiście, że nie. Fora są raczej otwarte. Bynajmniej to jest.
tak, zgadzam się. W tym zdaniu zabrakło kropki co zasadniczo mogło mieć wpływ na przejrzystość treści.
Odpowiadając na twoje pytanie - tak, potrafię napisać po polsku bez błędów stylistycznych. Pomyłka, ludzka rzecz. panie "doskonały i wszechwiedzący". I co potwierdza moją teorie. panie zarozumiały.
w którym momencie byłeś chamski ? przeczytaj jeszcze raz uważnie swoją wypowiedź. Zwłaszcza część o oddaleniu się w podskokach.
Tak możesz sobie mówić do swoich dzieci lub żony (o ile są).
I nie patrzę na ciebie przez "swój pryzmat". Tylko przez pryzmat twoich wypowiedzi.
Hie potrafisz z klasą przyjąć krytyki swojej osoby. Taka jest prawda.
kim jestem ? kobietą, w wieku 36lat.
tak, zgadzam się. W tym zdaniu zabrakło kropki co zasadniczo mogło mieć wpływ na przejrzystość treści.
Odpowiadając na twoje pytanie - tak, potrafię napisać po polsku bez błędów stylistycznych. Pomyłka, ludzka rzecz. panie "doskonały i wszechwiedzący". I co potwierdza moją teorie. panie zarozumiały.
w którym momencie byłeś chamski ? przeczytaj jeszcze raz uważnie swoją wypowiedź. Zwłaszcza część o oddaleniu się w podskokach.
Tak możesz sobie mówić do swoich dzieci lub żony (o ile są).
I nie patrzę na ciebie przez "swój pryzmat". Tylko przez pryzmat twoich wypowiedzi.
Hie potrafisz z klasą przyjąć krytyki swojej osoby. Taka jest prawda.
kim jestem ? kobietą, w wieku 36lat.
@nina - Oddalanie się w podskokach jest chamską wypowiedzią? Haha....hehehehe...uahahahahahah....przepraszam ale coś nie tak z Tobą:))))))))
Przyjmuję krytykę, gardzę krytykanctwem - a Twoje posty to krytykanctwo, a nie krytyka. Poznaj różnicę.
Skoro jesteś 36-letnią kobietą, to pilnuj męża, dzieci - o ile ich/je masz...choć szczerze wątpię:)
Przyjmuję krytykę, gardzę krytykanctwem - a Twoje posty to krytykanctwo, a nie krytyka. Poznaj różnicę.
Skoro jesteś 36-letnią kobietą, to pilnuj męża, dzieci - o ile ich/je masz...choć szczerze wątpię:)