Widok
Na luziku prosto pod auta
Na czerwonym na rowerze przez przejście i zdziwiona, że auta ruszają...
więcej
więcej
Samochodem przestrzega się wszystkich
przepisów, łącznie z jazdą z dozwoloną prędkością czego nie przestrzega żaden kierowca hipokryto. Wiem bo nie jestem rowerzystą i widzę to codziennie znad kierownicy.
Ja też jeżdżę do 10 km/h ponad dozwolone limity, a do 20 km/h więcej np. na ograniczeniach do 30 km/h, czyli na wiadukcie przy SKM Gdynia Stocznia na Janka Wiśniewskiego na jezdni w stronę centrum Gdyni.
Nie przestrzegam sam to nie zwracam uwagi innym kierowcom, pieszym i rowerzystom że i oni są na bakier z przepisami
Po prostu moralność p. Dulskiej jest mi obca.
Ja też jeżdżę do 10 km/h ponad dozwolone limity, a do 20 km/h więcej np. na ograniczeniach do 30 km/h, czyli na wiadukcie przy SKM Gdynia Stocznia na Janka Wiśniewskiego na jezdni w stronę centrum Gdyni.
Nie przestrzegam sam to nie zwracam uwagi innym kierowcom, pieszym i rowerzystom że i oni są na bakier z przepisami
Po prostu moralność p. Dulskiej jest mi obca.
Kolejny hipokryta kierowca z ciebie? Zapewne
np. na Janka Wiśniewskiego w Gdyni tam gdzie jest ograniczenie do 30 km/h ty jedziesz mniej niż 30 km/h?
Nie pisz że tak robisz, bo się ośmieszysz.
Nawet kierowcy "zbiorkomu" na zakręcie zaraz za wiaduktem przy SKM Gdynia Stocznia na Janka Wiśniewskiego na jezdni w kierunku centrum Gdyni lekko przekraczają ten limit.
Nie pisz że tak robisz, bo się ośmieszysz.
Nawet kierowcy "zbiorkomu" na zakręcie zaraz za wiaduktem przy SKM Gdynia Stocznia na Janka Wiśniewskiego na jezdni w kierunku centrum Gdyni lekko przekraczają ten limit.
Za klakson w tym przypadku też jest mandat, dzbanie!
Przygarniał kocioł garnkowi. On złamał jeden przepis, ty 3 co najmniej. 1. Lewy pas, mistrzu. 2 Kkakson użyty bez powodu. 3. Wyjechałeś na przejście pomimo tego, że byli na nim inni uczestnicy! On miał czerwone, ale ty dzbanie miałeś obowiązek poczekać, aż opuści przejście!!! Żyjesz nienawiścią, idź się leczyć zanim komus zrobisz krzywde.!