Widok

Na spacer na rolkach!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
WItajcie!

Szukam Mamy z Gdyni, która rozpoczęłaby ze mną sezon rolkowy :) Mam synka 8 miesięcznego i chętnie wybiorę się już na spacer na rolkach z wózkiem. W poprzednie lato jeździłam sama z małym ale teraz to wolałabym z towarzyszką :)
Czy ktoś jest chętny ?

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
No tak ale jak zdarzy sie ze upadniesz? To wozek razem z Toba leci. Chyba ze masz specjalny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
To jak już dzidziuś będzie na świecie to zapraszam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To może warto spróbować bo nie ma się czego bać. Wiadomo, że nie jeżdżę z małym wyczynowo;p a jedynie rekreacyjnie. Korzyści mamy oboje, synek dotleniony, mama rozruszana i naładowana pozytywną energią :)
no kolo mnie robia sciezke rowerowa, wiec daleko nie bede miala, wiec rolki i poszedl, a jak zdrowsze powietrze to las pod nosem;) albo w autobus i na plaze;) no jeszcze troszke, ale pewnie minie szybko, moze kiedys sie spotkamy w polowie drogi w sopocie albo cos:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja jezdze na rolkach, ale z dzieckiem w wozku to bym sie bała;)
Eh szkoda, że jeszcze tyle czasu do rozwiązania :) hehe ja jak mały miał z dwa miesiące to założyłam roli i z gondolką jechałam w świat. Taka już ze mnie dusza spragniona ruchu. Polecam ten sport w ten sposób :) No i nadal szukam towarzyszki :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jak urodze tez mam taki plan;) chociaz moi rodzice uwazaja ze jestem nienormalna:p ze nigdy nie widzieli:D powodzenia w szukaniu kogos;)
halo? halo? :)
do góry