Widok

Na spacery z wózkiem - mama szuka mamy !

Chełm Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie wszystkie mamy!

Może znajdzie się w okolicach Chełmu/Ujeściska jakaś mama, która tak jak ja szuka koleżanki do wspólnych spacerów z wózkami?

Od niedawna mieszkam w tej okolicy, znajomi w godzinach dopołudniowych są w pracy, a mi znudziło sie już samotne spacerowanie po tych samych trasach. Widzę co prawda różne mamy z wózkami, ale trudno zagadać mijając się na chodniku, poza tym nie każdy może sobie tego życzyć. Pomyślałam zatem, że takie ogłoszenie mogłoby pomóc w znalezieniu nowej kolezanki.

Mam 27 lat, a moi chłopcy (bliźniaki) 4 miesiące. Jestem pogodną i otwartą osobą, można się ze mną pogadać nie tylko o dzieciach, choć wiem, że jest to temat rzeka :).

Jeżeli czyta to mama, która ma dziecko/dzieci w podobnym wieku lub starsze i tak jak ja szuka towarzystwa podczas spacerów - proszę o kontakt :).

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam

szkoda,że jesteś z chełmu ja akurat morena mam podobny problem co ty też znudziło mi się jeżdżenie wózkiem samej ja co prawda tylko opiekuję się dzidzią-bratankiem pomagam bratu gdyż cyprianka mama zmarła 2 miesiące temu ;-(( mały skończył 3 miesiące akurat. Ja mam 34 lata swojego syna mam już dużego ma 15 lat ;-)) gdybyś kiedyś była w okolicach moreny w godz 12-14 to chętnie pospaceruje z tobą ;-)))

pozdrawiam
Cześć ja jestem z Ujeściska, najczęściej spaceruję z moim 4-miesięcznym synkiem ok godz.12-13 na trasie przy kościele p.w. Św. ojca Pio. A Ty na jakich trasach chodzisz? Może faktycznie kiedyś się umówimy.
Hej :) Ja chodzę najcześćiej Havla albo po osiedlach przy Rogalińskiej. Spacerujesz czasem w tych rejonach?
Jesteś brunetką i masz zielony wózek (X-lander w pozycji poziomej)? :) Jeżeli tak, to czasami spotykamy się w autobusie. Może kiedyś się przywitam :)
Jeśli to było do Karoliny - to to nie ja :)
hej! ja rowniez szukam kolezanki do wspolnych spacerow, podaj emailla, pozdrawiam

Inne tematy z forum Ujeścisko

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Muza musi grać. (2392 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

do góry