Widok

Na spacery z wózkiem - mama szuka mamy !

Chełm Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie wszystkie mamy!

Może znajdzie się w okolicach Chełmu/Ujeściska jakaś mama, która tak jak ja szuka koleżanki do wspólnych spacerów z wózkami?

Od niedawna mieszkam w tej okolicy, znajomi w godzinach dopołudniowych są w pracy, a mi znudziło sie już samotne spacerowanie po tych samych trasach. Widzę co prawda różne mamy z wózkami, ale trudno zagadać mijając się na chodniku, poza tym nie każdy może sobie tego życzyć. Pomyślałam zatem, że takie ogłoszenie mogłoby pomóc w znalezieniu nowej kolezanki.

Mam 27 lat, a moi chłopcy (bliźniaki) 4 miesiące. Jestem pogodną i otwartą osobą, można się ze mną pogadać nie tylko o dzieciach, choć wiem, że jest to temat rzeka :).

Jeżeli czyta to mama, która ma dziecko/dzieci w podobnym wieku lub starsze i tak jak ja szuka towarzystwa podczas spacerów - proszę o kontakt :).

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam

szkoda,że jesteś z chełmu ja akurat morena mam podobny problem co ty też znudziło mi się jeżdżenie wózkiem samej ja co prawda tylko opiekuję się dzidzią-bratankiem pomagam bratu gdyż cyprianka mama zmarła 2 miesiące temu ;-(( mały skończył 3 miesiące akurat. Ja mam 34 lata swojego syna mam już dużego ma 15 lat ;-)) gdybyś kiedyś była w okolicach moreny w godz 12-14 to chętnie pospaceruje z tobą ;-)))

pozdrawiam
Cześć ja jestem z Ujeściska, najczęściej spaceruję z moim 4-miesięcznym synkiem ok godz.12-13 na trasie przy kościele p.w. Św. ojca Pio. A Ty na jakich trasach chodzisz? Może faktycznie kiedyś się umówimy.
Hej :) Ja chodzę najcześćiej Havla albo po osiedlach przy Rogalińskiej. Spacerujesz czasem w tych rejonach?
Jesteś brunetką i masz zielony wózek (X-lander w pozycji poziomej)? :) Jeżeli tak, to czasami spotykamy się w autobusie. Może kiedyś się przywitam :)
Jeśli to było do Karoliny - to to nie ja :)
hej! ja rowniez szukam kolezanki do wspolnych spacerow, podaj emailla, pozdrawiam

Inne tematy z forum Ujeścisko

Olchowa Dolina (19 odpowiedzi)

Olchowa Dolina powstaje w lokalizacji, gdzie rzadko powstają budynki jednorodzinne. Inwestycja...

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Gecco Deweloper (9 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

do góry