Widok
Nabór do Policji
Cześć. Może mi ktoś powiedzieć jaki lekarz wystawi zaświadczenie że jestem gotowa do testu sprawnościowego. Interesuje mnie to żeby do soboty ten kwitek mieć. Nie mam za bardzo czasu iść do sportowego a tam 300 złotych śpiewają.
Byłam u rodzinnego na Mickiewicza ale odesłali mnie do medycyny sportowej.
Byłam u rodzinnego na Mickiewicza ale odesłali mnie do medycyny sportowej.
Tam kwitek...
Ja wiem jedno. Ludzie, którzy w danej materii zasłaniają się, tak zwanym brakiem czasu, zwyczajnie i po prostu maskują tym wyświechtanym frazesem własną niechęć, opór w stosunku do podjęcia danego działania czy wyzwania nieświadomie dając, uważnemu obserwatorowi dowód, iż ostatecznie nie jest ów potencjalne zadanie ich priorytetem.
Bzdety.
Czas jest zawsze.
Kwestia czego się chcę, a czego nie.
Ja wiem jedno. Ludzie, którzy w danej materii zasłaniają się, tak zwanym brakiem czasu, zwyczajnie i po prostu maskują tym wyświechtanym frazesem własną niechęć, opór w stosunku do podjęcia danego działania czy wyzwania nieświadomie dając, uważnemu obserwatorowi dowód, iż ostatecznie nie jest ów potencjalne zadanie ich priorytetem.
Bzdety.
Czas jest zawsze.
Kwestia czego się chcę, a czego nie.
Zadzwoniłem teraz do znajomego trenera personalnego, co to robi w pip oraz uczestniczy w pip różnych testach i kursach sprawnosciowych. Parę dni wstecz potrzebował taki kwit na kurs jogi. I rodzinny jemu wystawił. Powinien wystawić każdy jeden lekarz rodzinny. Dość niezrozumiala jest postawa tego doktora. Na pewno masz kompletne kończyny Sylwio???
;))))))
Spróbuj u innego. Na 90% załatwisz.
;))))))
Spróbuj u innego. Na 90% załatwisz.
To trzeba mieć specjalne uprawnienia, żeby pozwolić komuś przystąpić do testów? Na Kaszubach to dr Taube Kielinska jest niezrównana przy wszelkich zaświadczeniach. Do Kczewa byś musiała podjechać autem albo Gryfem. Na 100% to nie wiem. Kierowałem do niej tylko ludzi, którym prawko się kończyło i byli bardzo zadowoleni, ale to zupełnie inna sprawa. Najlepiej zadzwonić i zapytać
Dzwoniłem w poniedziałek 22 lutego 2016, a na wizytę zapisali mnie na czwartek 25 lutego 2016. Wszystko na nfz.
Tylko na zaświadczeniu musi być słowo w słowo to co chce policja. U mnie w SG wywalili parę osób przed testami, bo mieli "zdolny do przystąpienia do testów sprawnościowych", zamiast "zdolny do ćwiczeń fizycznych"
Tylko na zaświadczeniu musi być słowo w słowo to co chce policja. U mnie w SG wywalili parę osób przed testami, bo mieli "zdolny do przystąpienia do testów sprawnościowych", zamiast "zdolny do ćwiczeń fizycznych"