Widok

Nadia radzi:))

Witam,

Jestem projektantem. Jeżeli Państwo będą mieli jakiekolwiek pytania związane z trudnościami napotkanymi na drodze projektowania np. kuchni,łazienki czy garderoby,proszę zostawić zapytanie na forum,a ja postaram się jak najszybciej na nie odpowiedzieć.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do konwersacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
nulka-mój mail: nadia.chsherba@galeriaindeco.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogę poprosićo Pani maila ?
nadia w ile dni robisz projekty od czasu otrzymania na maila??
no tak,bo szkło wychodzi około 600-700 zł za m2. A jeżeli spróbować plexy? widziałam parę fajnych wykonań. Bo z tapetą różnie bywa.
kafelki odpadaja nienawidze:) na szklo hartowane mnie jeszcze nie stac, bo wychodzi 200 zl jeden kwadrat a potrzebuje ich z 8, widzialam tez blache ale boje sie pucowani i ppolerwoania , nie lubie smug i odbic
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
olciaprincessa,a nie zastanawiałaś się nad czymś innym niż nad tapetą między dolnymi i górnymi szafkami?czy nie rozważasz jakiegoś innego rozwiązania?

pozdrawiam
Może Pani wysłać rzut i dokładnie odpisać jak to miałoby wyglądać.

Pozdrawiam
czy mogłabym wysłać do Pani mailla z rzutem łazienki i prosić o pomoc w rozmieszczeniu wszystkiego ?
Witaj, chce cos zmienic w kuchni, meble maja 5 lat, sa dosyc ladne, nie ja je zmawialam tylko poprzedni wlasciciel mieszkania, mam doklanie takie
http://deccoria.pl/forum/temat,93,4502,wnetrza-bez-tajemnic-na-pytania-odpowiada-joanna-michalska-dachowska-prosba-o-pomoc-w-doborze-klorystyki-dodatkow-dekoracji-okien-oswietlenia.html, to nie moja tylko znalazlam w necie , miedzy szafkami dolnym,i i gornymi jest tapeta czerwona, trzyma sie jak diabli , chce ja wymienic na inna plus zrobic jedna waska sciane , mam taka obok szafek szerokosci 1 m, (komin) , reszte scian w kolorze cafe latte badz mocca jak to wolo tikurilla, nie wiem na jaki klej przykleic nowa tapete zeby tez sie tak trzymala i nie odklejala nad kuchenka, no i nie mam pojecia jaki wzor wybrac, czy np kolory typu grafit, szary, czarny beda pasowac z jakims wzorkiem? zupelnie nie mam wizji, chodzilam juz po sklepach ale nic mnie nie zainspirowalo
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
rozumiem,ale na tak płytkiej wnęce niestety nie da radę tego wszystkiego zmieścić.
hmm ale z czego mogę zrezygnować? przecież muszę mieć w domu kuchenkę i lodówkę i pralkę oraz zmywarkę,
cóż spróbuję sam :)
dziękuję za chęci
Adrian, bardzo mi przykro,ale chyba nic z tego nie wyjdzie. Bo albo musisz zmniejszyć wymagania co do RTV i AGD w kuchni,albo muszę zobaczyć to na własne oczy. Bo od dwóch dni kombinuje z twoim projektem i jestem w kropce,bo jest zbyt mała przestrzeń,żeby zrealizować twoje wymagania. Jest mi przykro że nie mogę ci pomóc.

Pozdrawiam serdecznie
anbart5@wp.pl dzięki :)
Adrian,pamiętam o tobie postaram się w niedziele ci wysłać,tylko napisz na jaki adres:)))
~reska,oczywiście że można. do WC proponuje z mechanizmem samodomykającym.
~urządzam mieszkanie,nie będzie widać jeżeli się postarasz:)))tylko farba która będzie przeważała na całości,to musisz jej dać dobrze wyschnąć i zaopatrzyć się w dobrą taśmę.
Nadia a o mnie zapomniałaś? :(
Nadia, czy można zrobić jednakowe drzwi w przedpokoju do wc i do szafy - przesuwane?
Yhy, ale z taśmą jest tak: przyklejam, maluję, zdejmuję, przyklejam nową na tą część już pomalowaną równiutko do tej linii, prawda? I obawiam się właśnie że będzie jakoś widać to oddzielenie pasków :-(
Zależy jakie jest podłoże(to znaczy w jakim stanie są ściany),a metoda jest taka,najpierw nanosisz kolor główny,a później rozklejasz taśmę tak jak chcesz umieścić paski. Uważaj,żeby poprzednie warstwy farby dobrze wyschły,bo będzie schodzić razem z taśmą!!! Taśmę malarska można zastąpić samoprzylepna taśmą z blokerem Klin-Line,jest świetna bo nie zostawia kleju. A czarna farba może być fasadową z Dekorala,wydajna tylko 12 zł za litr.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

dobry i tani projekt domu (21 odpowiedzi)

gdzie najlepiej kupić lub zamówic projekt domu? macie jakieś doświadczenia i wskazówki?

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Kto ma problem z sasiadami??? (295 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...

do góry