Widok
Nadia radzi:))
Witam,
Jestem projektantem. Jeżeli Państwo będą mieli jakiekolwiek pytania związane z trudnościami napotkanymi na drodze projektowania np. kuchni,łazienki czy garderoby,proszę zostawić zapytanie na forum,a ja postaram się jak najszybciej na nie odpowiedzieć.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do konwersacji.
Jestem projektantem. Jeżeli Państwo będą mieli jakiekolwiek pytania związane z trudnościami napotkanymi na drodze projektowania np. kuchni,łazienki czy garderoby,proszę zostawić zapytanie na forum,a ja postaram się jak najszybciej na nie odpowiedzieć.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do konwersacji.
Drogi Marcinie,dziękuję za wyrażenie swojej opinii. Ten temat jest stworzony dla ludzi,którzy chcą zapytać a ja odpowiadam. Odpowiadam ci na twoje pytanie więc....Tak,jestem jednym z projektantów i to nie jest kapania reklamowa,tylko chcę pomóc ludziom dokonywać pewnych wyborów i niekoniecznie wyboru firmy która ma dla nich wykonać zlecenie.
Serdecznie pozdrawiam
Serdecznie pozdrawiam
Powiem tak, reklama to jest tylko reklama,tak naprawdę najlepszą reklamą są opinię ludzi, którzy skorzystali z usług danej firmy. Jest takie powiedzenie co do ludzi :"mądrość przychodzi razem z wiekiem",a ja bym trochę to zmieniła :" jakość i dopracowanie przychodzi wraz z chęcią zmieniać na lepsze",bo nieraz zdarza się że ktoś istnieje na rynku długo,a nadal nie wykonuję dobrze powierzonej mu pracy. A czasami przez pryzmat doświadczenia wykonawca może zaproponować więcej i skuteczniej to wykonać.
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
Generalnie tam gdzie jest kociol, jest i kuchnia. Od kotla idą w dól
wszystkie rurki i dlatego sądzę, że cały kociol powinien byc zabudowany (jest w narożniku), ale drzwiczki nie wchodziły na umywalke.
To jest wygląd kuchni. Może masz jakis pomysł?

Uploaded with ImageShack.us
wszystkie rurki i dlatego sądzę, że cały kociol powinien byc zabudowany (jest w narożniku), ale drzwiczki nie wchodziły na umywalke.
To jest wygląd kuchni. Może masz jakis pomysł?

Uploaded with ImageShack.us
Nie wiem jaka ile jest między umywalka a kotłem,ale można zastosować na przykład drzwi uchylane do góry,bardzo wygodne i estetyczne. Albo można zabudować całą ścianę z umywalka i zrobić narożnik aż do połowy ściany po stronie kotła albo na całość. wtedy będzie można wykorzystać nawet tą przestrzeń po kotłem. Będzie funkcjonalnie. A masz już jakieś meble nad/pod umywalką?
W tej chwili meble są tymczasowe. Umywalka ma byc w tamtym
rejonie pod oknem, bo tam jest woda i odplyw. Ale zeby okno
się otwierało to bateria powinna być na prawym skraju okna.
Odleglość okolo 70-80 cm. Prawą scianę też chce zabudować.
Obok kotla - kuchenka, potem blat, a potem lodówka.
Uchylanie drzwi to raczej za mało miejsca, uchylane to bedą
albo obijac sciane, albo bedzie cieżko wejsc przed kociol.
Może drzwi wyjmowane, albo skladane???
rejonie pod oknem, bo tam jest woda i odplyw. Ale zeby okno
się otwierało to bateria powinna być na prawym skraju okna.
Odleglość okolo 70-80 cm. Prawą scianę też chce zabudować.
Obok kotla - kuchenka, potem blat, a potem lodówka.
Uchylanie drzwi to raczej za mało miejsca, uchylane to bedą
albo obijac sciane, albo bedzie cieżko wejsc przed kociol.
Może drzwi wyjmowane, albo skladane???
Hm,no to właśnie miałam na myśli,żeby były składane ale do góry,wyjmowanych bym nie radziła,bo na początek jest ok,ale później jest problem,bo się nie chce wyjmować i zakładać z powrotem. Można zrobić zabudowę w taki sposób,żeby szafka była w narożniku i drzwi były tak jakby pod katem, mam coś takiego zrobione w domu,zrobię zdjęcie i wstawię,żebyś sobie zobaczył. a lodówkę chcesz zabudować? I jakieś materiały już wybrałeś?
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie