Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ci którzy dają negatywną opinię nie są obiektywni.. wątek zamknięty Wszystko bez zastrzeżeń...tylko korzystać...
~alice
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 czerwca 2017

Po prostu właściwa wątek zamknięty Korzystam stale z tej myjki-rewelacja,czekając czasami w kolejce do mycia...
~mati
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2017

Nie polecam wątek zamknięty Byłam tam dziś po raz drugi i ostatni. Za pierwszym razem byłam średnio...
~Agnes
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 października 2016

Tragedia wątek zamknięty Beznadziejna jakość szamponów szczotki bez włosia twarde i brudne monety...
~Agata
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 czerwca 2016

Jedyna taka myjnia wątek zamknięty Jakość usług, pomoc ze strony obslugi, czystość na calym obiekcie na...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2016

Arogancja, brak kultury i poszanowania dla klienta wątek zamknięty Brak jakiejkolwiek kultury ze strony obsługi sposób zwracania się do klienta...
~Piotr
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2016

CHAMSTWO, PAZERNOŚĆ I ZŁOŚLIWOŚĆ wątek zamknięty Sama myjnia niczym nie zaskakuje. Zaskakuje natomiast sposób traktowania...
~Nie polecam
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 marca 2016

beznadzieja wątek zamknięty Krótki czas mycia, letnia woda zamiast cieplej, brak wosku a do tego jeszcze...
~bonzo
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 15 grudnia 2014

Najlepsza jakość w mieście :):):) wątek zamknięty Dla mnie najważniejsza jest jakość usług, zawsze dbam o auto a to tego jest...
~Rafał
1

dodano: 23 sierpnia 2014

Takiej myjni brakowało! wątek zamknięty W ubiegłą niedzielę miałam okazję zagościć na myjni i przyznam szczerze, że...
~Kasia
-

dodano: 5 sierpnia 2014

Super polecam wątek zamknięty Świetna myjnia bdb programy extra ze jest szczotka dokładnie myje i delikatne...
~martin
-

dodano: 4 sierpnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry