Widok

Nadmorskie Tarasy

Nadmorskie Tarasy Oksywie Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstaje z zacisznej dzielnicy Gdyni, a jednocześnie blisko centrum miasta. Powstanie osiedla w jednej z infrastukturalnie rozwiniętych dzielnic Gdyni zapewnia dostęp do wszystkich udogodnień, które zapewnią wygodne życie na co dzień.

W ramach osiedla Nadmorskie Tarasy, w trzech etapach, powstanie docelowo 14 budynków z 717 mieszkaniami. W pierwszym etapie wznoszony jest ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chętnie się spotkam z nowymi sąsiadami warto o naszych mieszkaniach porozmawiać i o deweloperu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem za
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też chętnie się dowiem, jak tam wygląda mieszkanie w praktyce?

Nikt nie chce nam odpowiedziec

Mieszkanie dwa pokoje ~34m2 jest ok dla jednej osoby, max dwóch. Wszelkie zmiany aranżacyjne były zrobione i mieszkanie wygląda jak chciałam. W nocy fakt - słychać suwnice, kwestia przyzwyczajenia jak wszędzie. Niektórzy mają ulice, inni lotnisko, jeszcze inni knajpy. Mam mieszkanie na drugim piętrze, a więc żadnych problemów nie doświadczam. Balkon wykafelkowałam od razu. Hala garażowa wielka i zimna, to jest chyba najsłabszy punkt. Dodatkowo jest stale brudno przez budowę kolejnych bloków ale to trzeba przeczekać. Klatki wyglądają jak w starych hotelowcach - mogliby dołożyć chociaż jakąś fototapetę :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nowy

Witam kupiłem także mieszkanie w budynku nr 2,chciałbym się zapytać ludzi już tam mieszkających w 2 pokojach jakie są koszta czynszu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zarezerwowałem mieszkanie

Obsługa w biurze sprzedaży tragiczna, manipulacja brak kontaktu, nie zna odpowiedzi na podstawowe pytania dotyczące inwestycji.Ogólnie przestrzegam I radzę się zastanowić 10 razy zanim podpiszecie z nimi umowę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nowy lokator

Jestem za utworzeniem wspólnoty

Zgadzam się

Mydla tylko ludzią oczy odbiór mieszkań ma być niby koniec lipca a nawet odbioru technicznego nie przeszedł budynek porażka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pani Aniu pisze Pani o budynku nr 3 ul. Śmidowicza ??? Nic niewiadomo kiedy przekażą klucze do lokali ? Kupiłam mieszkanie w budynku nr 3 . Trudno się dodzwonić do kogokolwiek. Pozdrawiam Malgorzata e-mail gola0406@wp.pl
Budynek nr 2 do dziś miał być odbiór budowlany który prawdopodobnie się jeszcze nie odbył
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ludziom mydlą... siłom i kulturom osobistom ...Kabaret Dudek

Wczoraj dostałam oficjalnego maila od Murapolu...

...że odbiory mieszkań nastąpią nie szybciej niż 20 września. Oczywiście tłumaczą się pandemią i okresem urlopów. Dodatkowo dopisana była informacja że postarają się dotrzymać terminów odbiorów z umowy deweloperskiej tj. 30 września bud. nr 2 oraz 31 październik bud. nr 3. Jak widać długo będziemy jeszcze czekać na nasze mieszkania...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, ja również mam mieszkanie w budynku nr 2, jeśli macie Państwo jakieś informacje lub nastąpiły kroki do utworzenia wspólnoty bardzo proszę o kontakt: patiju94@onet.pl
Dokładnie... czysta paranoja. Proszę o kontakt - patiju94@onet.pl
Jesli macie Państwo jakieś informacje proszę o kontakt - patiju94@onet.pl

Ja również, proszę o kontakt- patiju94@onet.pl

No ja także kupiłam mieszkanie w budynku nr 3 odbiór jest przekładany od maja . Tłumacza się wirusem ze inspektorzy nie pracowali klucze miały być w ostatni tydzień lipca po zamawiałam meble i cisza zadzwoniłam do biura bo pan Michał który mi sprzedawał mieszkanie nawet ode mnie nie odbiera , termin odbioru był nie znany ale otrzymałam maila ze mamy nie szykować się na odbiory prędzej niż po 20 września . Jestem okropnie wkurzona bo gdybym wiedziała ze tak będzie nigdy bym nie podpisała umowy z nimi bo zależało mi na terminie teraz mam tylko problemy z odwoływaniem mebli.

Cena

Jaka jest cena za m2 bo każdemu mówią inaczej?