Widok

Nadmotawie od Robyg

Inwestycje i deweloperzy Śródmieście Nadmotławie Temat dostępny też na forum:
witam czy Interesowal sie ktos ta inwestycja? jakies informacje ktorych dowiedzieliscie sie w biurze sprzedażny ktorych nie ma napisanych na www? opinie na temat osiedla oraz dewelopera
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie rozważałem Robyga właśnie z powodu opóźnień ale byłem ostatnio na targach i sprzedawca na stoisku dał dość mocne argumenty. Okazuje się, że wcześniej Robyg miał bardzo krótkie terminy budowy a teraz je zwyczajnie wydłużyli do dwóch lat jak u innych deweloperów. Musieli to zrobić bo zaczęło brakować robotników. Wszyscy budują na potęgę. Te nowe osiedla mają już dłuższe terminy w których się wyrobią. Samo osiedle wyglądało nieźle na makietach, tarasy dachowe robią wrażenie ale najlepszy jest chyba pomysł żeby rozdzielić część mieszkaniową od tej do wynajęcia i normalni ludzie będą mogli kupić sobie mieszkanie w Śródmieściu. Także Robyg znowu do przemyślenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

A ja bym był ostrożny co do Robyga, proszę poczytać o ich kłopotach i opóźnieniach na budowach...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak dla mnie to jeden z lepszych projektów na osiedle. Doskonała lokalizacja, nad samą Motławą. Czyli jak mieszkać nad wodą to tylko tak. Jeśli chodzi o Robyg to rzeczywiście jeden z większych deweloperów w kraju, więc o swoje oszczędności nie trzeba się bać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wygląda bardzo ciekawie, tez jestem zainteresowana. Bardzo Ładne wizualizacje. Developer Robyg jeden z większych w kraju więc raczej bezpiecznie, nie firma krzak
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6