Widok

Nadżerka - gdzie wykonać zabieg wymrażania i jakich cen można się spodziewać ?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Polećcie mi dobrego ginekologa ( preferowany Gdańsk, choć niekoniecznie byle by nie dalej niż Gdynia ) który zna się na rzeczy. Chodzi mi o usunięcie nadżerki metodą wymrażania. Podajcie proszę gdzie najlepiej wykonać taki zabieg i w jakich cenach się one kształtują.

Dzięki
image
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w przychodniach robią na NFZ za darmo
Niestety nie robią w ramach NFZ mam takie info z przychodni Morena
image
image

image
Ja w zeszłym roku wymrażałam na NFZ w przychodni na Jeleniogórskiej.
jak miałam 2 lata temu, to nie było na nfz możliwości wymrażania a tylko wypalania, ale nie wiem jak teraz

ja miałam robione w Łodzi więc miejsce odpada a koszt to 200zł
imageimage
ja byłam u dr Żmudzińskiej (Invicta Gdańsk), koszt 300zł
...
dr. Łapińska- Szumczyk gabinet w Oliwie. Koszt ok 250 zł ale nie wymrażanie a fotokoagulacja. Inni ginekolodzy chwalili jej robotę :)
Dokładnie, w przychodni na Jeleniogórskiej można na NFZ ( Mam tam lekarza, i mówiła, ze robi)
image

Ja w wejherowie w ubiegłym roku na NFZ- wymrażana
evi-med Gdynia 200zł-robilam na pocz roku
Mi też się w pierwszym momencie wydawało, że za darmo, ale teraz coś mi się kołacze, ze musiałam jakieś ampułki kupić w aptece, a zrobił mi to lekarz normalnie na NFZ.

Jeszcze jedna rada, ja nie wiem czy ktoś też tak miał, ale tak 10 min po zejściu z fotela to taki ból, że położna myślała, ze jej zemdleje. Ból ustąpił po serii tabletek przeciwbólowych.
doktor kowalewska-wlas. nie pamietam koszt 300 zl? w invicta bylo taniej.bylam umowiona na termin, przyjechalam, a panie mnie poinformowaly, ze maszyna nie dziala. szkoda, ze nikt mnie nie poinformowal telefonicznie. po zabiegu u pani doktor, wszystko jest super.
Robiłam w Gdyni w przychodni na Rozewskiej całkowicie za darmo
ja miałam robione wymrażanie w maju za 350zł i podobno jest możliwość, że za pierwszym razem nie wszystko się uda, czy to jest prawda? czy może chodzi o kase hmm w sumiet o na kontrolę nie dotarłam
imageimage
Przychodnia w Gdansku na Jaskolczej na NFZ,bardzo mila Pani dr Gulkowska.Mialam niedawno wymrazana.
asiunia_ moja gin ale właśnie ta w Łodzi mówiła, że warto ten zabieg zrobić dwukrotnie i ja tak miałamm ale w ciągu jednej wizyty:)
zostałam raz potraktowana ciekłym azotem, potem czekałam ok 15 minut i drugi raz to samo

zagojenie było bardzo dobre a nawet idealne, tak podkreślał kazdy gin:)

ja tez miałam kłucia brzucha ale możliwe do zniesienia:) i efekt lodówki:D czyli gorące wypieki na twarzy:P
imageimage
A powiedzcie mi jeszcze czy jest jakaś rejonizacja? W mojej przychodni na NFZ można zapomnieć :( Dam radę się zapisać na wymrażanie do innej przychodni w której nigdy nie byłam?
image
image

image
do ginekologa nie ma rejonizacji wiec na ten zabieg chyba tez nie..

jesli chodzi o nadzerke to ja polecam dr Legan ( do innych spraw to juz nie koniecznie ale nadżerke mi wymroziła pierwsza klasa -było to dobrych kilka lat temu a do dzis lekarze nie moga sie nadziwic moim wynikom cytologii )

dr kiedys przyjmowała w Swismedzie na Skłodowskiej a zabieg miałam w Swismedzie na Wilanowskiej - tyle ze wtedy gdy robiłam mozna było tylko prywatnie i musiałam zapłacic - ale moze sie cos zmieniło..
a ja dostalam jakies czopki na nadzerke
DanaG dobrze mówi, do gina nie ma rejonizacji... najpierw upewniasz sie, czy dana przychodnia wykonuje ten zabieg a potem sie zapisujesz do gina...

Na Jeleniogórską czeka sie max 2-3 tygodnie na wizyte.
czopki pomagaja tylko doraźnie - jesli jest nadżeka nie ma co czekac lepiej od razu wymrozic
a kogo na jeleniogórskiej polecacie do wymrażania?
ja wymrażalam 6 lat temu prywatnie i wtedy placilam 350zł
ale za nic nie mogę sobie przypomnieć nazwiska lekarki.a szkoda bo zrobila to profesjonalnie i do dziś nie mam z tym problemu
ja polecam dr Olszewską z Gdańska (wrzeszcz - Dmowskiego).
Zabieg trwał jakies 15 minut, nic nie bolało i wszystko eleganco się zakończyło. Cena - 300 zł.
gdzie jest przychodnia na jaskolczej,jaka to dzielnica?
jaskółcza to okolice łąkowej, czyli chyba dolne miasto
oki,dzieki
a kogo na jeleniogórskiej polecacie do wymrażania nadzerki?
Gulkowska,mi zrobila,za darmo i jest wszytko ok
witam, poleccie na dzien dzisiejszy, gdzie mozna zamrozic nadzerke na nfz w gdansku? moja pani ginekolog uprzejmie zaprosila mnie do swojego prywatnego gabinetu za 300 zl na wymrazanie:P chce zrobic to panstwowo jezeli sie da
Ja swojej pozbyłam się jakimś płynem. Kupiłam go z polecenia mojej ginekolog - kosztował około 60 zł. A za usunięcie nic nie płaciłam, bo zrobiła mi to w ramach normalnej wizyty na NFZ.
Z tego co wiem, usunięcie nadżerki nie jest refundowane, natomiast jeśli ginio jest w porządku, to nie będzie Was kroił z kasy namawiając na prywatną wizytę.
Ja miałam zamrażaną nadżerkę, co prawda dawno temu, ale to był koszmar - pani doktor to była jakaś sadystka zresztą od tamtej pory chodze tylko do facetów,
A wracając do samego zabiegu cholernie bolało, po samym zabiegu miałam zawroty głowy z bólu i z tydzień chodziłam zgięta w pół, mój obecny gin mówi,że pewnie źle wykonała dlatego takie skutki on nie poleca.
Ja dokladnie rok temu mialam wymrazana nadzerke za darmo.Nadzerka byla nsprawde duza, dzis juz mam spokoj:) robilam w przyxhodni niedakeko Leborka
Starmed lekarz ginekolog augustyniak za free na nfz wymrażanie, starmed ma placówke w gdańsku
polcam!!!!
dziewczyny, a boli wymrazanie nadzerki? ja mam miec w grudniu wymrazana i nie wiem czego sie spodziewac ogolnie to tchorz jestem takze napewno panika na maksa bedzie
ja robiłam w evi med, ale już dawno więc nie pamiętam ile kosztowało
czy boli... hmmm, to nic przyjemnego, uczucie takie jak na okres i bardzo silne, a potem jeszcze to ucicie "odklejania" przymarzniętego narzędzia do "rozwierania" (nie wiem jak to się nazywa)
ale da się przeżyc bez znieczulenia :P (u dentysty nie dam się bez niego tknąć) :P
ja bylam w endomedzie sa 2 odzialy na zabiance i na przymorzu u dr.sudary koszt 300zł

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Mrowki Bigbitowki - kto zna? (21 odpowiedzi)

Chodzi mi o tekst tej piosenki, spiewalam jak bylam mala, ale nie pamietam, a chcialabym nauczyc...

nnt. doradca kredytowy - warto czy nie? (21 odpowiedzi)

Zastanawiamy się z mężem nad kupnem własnego M i w sumie nie wiem od czego zacząć. Czy warto iść...

Jaką nakładkę na WC polecacie? (11 odpowiedzi)

Jestem zielona w temacie, każda pasuje? jaka jest najlepsza, najwygodniejsza? proszę o poradę....

do góry